MRS Diye Girdik 182 Aşkı Başladı :)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ottoman32
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ottoman32

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
bilmiyorum ya benim gözümün açlığından kaynaklanıyor yada cidden çok tatlı nazar değmesin bugün ihtibariyle mevzunda olduk en geç 1 2 haftaya araba almayı planlıyorum bu arkadaşla dün tanıştık (arkadaştan kastım 182 :D ) kendisini ilk göz bebeğim yapmak istiyorum tanıyan eden arabadan haberi olan ya da sahibi buralarda mıdır? acaba ?? :) :r:f:c

malum site: http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-clio-rs-182-215203098/detay

Allah gönlüne göre versin kardeşim, araç diri duruyor ama bilen arkadaşlarımızın cevaplarınıda bekle derim.:eyv

Araç temiz duruyor, size tavsiyem almadan önce sadece plakadan değil ayrıca Şase numarasından da sorgulama yaptırmanız. Hayırlısı olsun :eyv

Allah gönlüne göre versin.:eyv

herkese teşekkürler.. Şu İstanbul denen yerden bi kurtulayım ilk işim İzmir'e gidip bakmak olacak en kötü İzmir'i gezmiş oluruz :)

Allah gonlune gore versin kardesim cok guzel aractir bunlar bayiliyom fakat alamiyorum :))

Çok iyi duruyor...

tanıyan bilen eden çıkar inş bir de Allah nasip ederse resim paylaşıp soldaki ben demek istiyorum :D

Aracı tanımıyorum ama izmir'e gelirsen bulmanda yardımcı olurum bu arada araç mükemmel gözüküyor gider bakar bakıtırız uğraman yeter :)

Maşallah çok güzel araç rengide harika :eyv

Geri