Mp3 decoder montaj yeri

ccaglayan

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar megan1 için mp3 decoder aldım fakat montaja uygun bir yer bulamadım bi fikriniz var mı nereye montaj etmeliyim sizce

30866-2.jpg

kasetçalar içine olabilir

kasetçalar içine nasıl olacak bu cihaz boş kaset ile çalışıyor

Çok görüyorum yer bulamayanlar genelde kaset yuvasına takıyor.Kaset girişi iptal oluyor.

arkadaşlar megan1 için mp3 decoder aldım fakat montaja uygun bir yer bulamadım bi fikriniz var mı nereye montaj etmeliyim sizce

30866-2.jpg

Bu cihazdan bende aldım, yalnız direksiyon kumandasına bağlantısı olmadığı için üzerindeki tuşlarla veya kumandası ile kontrol ediyorsunuz. Bunun 3 farklı uygulamasını gördüm.
1- Direkt olarak kasetçalar girişine vidalıyorlar eğer görüntüden şikayetçi olmazsanız en rahatı bu.
2- Vites in önündeki göze monteleyip teybe kablo uzatarak bağlantı yapılıyor.
3- Rus sitelerinde gördüğüm iki farklı uygulamadan ilki far yüksekliğinin ayarının yapıldığı panele yapıyorlar diğeri ise kablo uzatarak orjinal olmayan kolçağa montajlıyorlar.

Bence kumanda kolu bağlanamadığı sürece yetersiz bir cihaz paraya kıyıp audio almak en iyisi gerçi onda da parazit sorunu oluyor ama çözülebiliyor.

montajını yapınca yapılırkenki ve son halini resmedip paylaşırsan bizlerde fikir olur.

ürünü daha çok bluetooth olarak kullanacağım için teybin arkasında boş bir yere olduğu gibi bırakmaya karar verdim. vites gözünün oralarda uygun yer bulursam oraya da monte edebilirim. cihazı sarj cihazıyla kontrol ettim bence gayet başarılı (fm transmiter ve kaset adaptörüne göre) parazit yok. ürünü monaj edince resimleri paylaşacağım.

kumanda kolu zaten ses indir kaldır dışında birşeye yaramıyor aç telefondan bluetooth istediğin şekilde ileri de al karışıkta çal benim için önemli olan ses kalitesi

kumanda kolu zaten ses indir kaldır dışında birşeye yaramıyor aç telefondan bluetooth istediğin şekilde ileri de al karışıkta çal benim için önemli olan ses kalitesi

aynen bluetooth ile kullanım için düşünüyoruum bende ama montajı kafamı yoruyor
montaj yapınca mutlaka resim bekliyorum
hangi kablo nereye bağlanacak ve kontak kapatılınca kapanması gerektiğinden orjinallik bozulmamalı

Geri