Motosiklet Tek Teker Yaparda Twingo Çift Teker Yapamazmı :)

ROADFOX

Kerem SAYARI, T.C. Vatandaşı,
Başkan
Bilgi Girilmemiş
[video=youtube;-R6we1r5_CM]http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=-R6we1r5_CM[/video]​

valla şu işi nasıl yapıyorlar hiç kafam almıyor, yalnız inişleride baya yumuşak yapıyorlar, tam profesyoneller :)

valla şu işi nasıl yapıyorlar hiç kafam almıyor, yalnız inişleride baya yumuşak yapıyorlar, tam profesyoneller :)

Valla ben onu bunu bilmem sayın arkadaşım elin adamı yaparda R.F.C'nin en ihtisaslı Twingocusu yapamazmı cıx cıx cıx:aytuğAkşama dörtgözle Danube çift teker show'un videosunu bekliyoruz:tony

Valla ben onu bunu bilmem sayın arkadaşım elin adamı yaparda R.F.C'nin en ihtisaslı Twingocusu yapamazmı cıx cıx cıx:aytuğAkşama dörtgözle Danube çift teker show'un videosunu bekliyoruz:tony

hehe hehe
yalnız videonun sonunda beni twingonun direksiyonuyla yolda koşarken görürseniz şaşırmayın :yer

Yusuf senden güzel bir çalışma bekliyoruz...:eyv

Valla muhterem dostum ben mecburen uyuyorum artık kalktığımda kimbilir nasıl muazzam bir video bekliyor olacak bizleri aman dikkat et üstad trafiğe kapalı alan muhabbeti yani:aytuğ

Valla muhterem dostum ben mecburen uyuyorum artık kalktığımda kimbilir nasıl muazzam bir video bekliyor olacak bizleri aman dikkat et üstad trafiğe kapalı alan muhabbeti yani:aytuğ

O kadar diyorsun yani :aytuğ peki madem :aytuğ

Hay Allah Bende Arka Tekerlerin Üzerinde Şahlanacak Felan Sanmıştım Amerikan Misali :D
Gerçi Önden Çekişli Arabalar, Olsun Bunlarda Arka Kaldırsın Ne Eksikleri Var hihi

Yusuf Abi Memlekette Zaten 1 Avuç Orjinal Twingo Var Onlardan Birini Daha Kayıp Etmeyelim qw

bende sprıngle yapıcam hehe

Geri