Motor yİkandİ araÇ ÇalİŞmİyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan halitt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

halitt

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Arkadasimda 2011 1.5dci symbol var.motorunu yikamişlar ve arac calismiyormuş.elektrkle kaynakli die tahmin ediyorum.çnkü merkezi kilitle ble açilmyormus araç,kontagi cevirince gösterge çalişmiyormuş ve marş yapilinca da motor dönmyor.elektrkle kaynakli anck akü mü,beyn mi?szce ne olabilir?başindan geçen veya blen arkadaslar yardmci olursa sevinirim,simdidn teşekkrler

GT-S5830 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

geçmiş olsun en kısa sürede çözersiniz umarım. konu hakıında bilgim yok ama herzaman korkmuşumdur oyüzden asla yıkatmam motoru.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Beyin çıkarılmadan yıkandıysa, büyük ihtimal beyindendir. Bizde ilk yıkattığımızda acı bir tecrübeyle karşılaşmıştık.

Beyin çıkarılmadan yıkandıysa, büyük ihtimal beyindendir. Bizde ilk yıkattığımızda acı bir tecrübeyle karşılaşmıştık.

Umarım bu hata yapılmamıştır........

su almayacak şekilde beyin gibi elektronik yerleri kapatmaları gerekirdi. akü kutup başını söküp geri takın belki çalışır ama şayet su almış ise kuruyunca çalışsa bile zamanla bozulma ihtimali yüksek. geçmiş olsun...

sırf bu nedenden dolayı hiç bir aracıma suyla motor yıkama yaptırmadım. sonax gibi yerler kimyasalla temizliyor sıkıntı olmuyor diye duydum

2ay önce megan2 yi yikattk da beyni aküyü koruyarak,bı problem olmadi şükür.beni de korktan beyn ama hç elektrk yk arbda,ins aküdndir.teşekkür edrm cevap yazn herkese

Peki nasil çözdünûz?

Geçmiş olsun, sorun beyindeyse servis yeniler ve güzel para ister, iyi bir elektronikçi bu işi çok daha uyguna halleder...

Geçmiş olsun kardeşim. Umarım sıkıntınız çözülmüş ve her şey yolundadır.

Geçmiş olsun kardeşim. Umarım sıkıntınız çözülmüş ve her şey yolundadır.

Teşekkür ederm,malum pazar oldgndan bse yaplmadi.yarn bakilck.inş beyndn dgldir.

Geri