Motor yağı tavsiyelerini alalım arkadaşlar :)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Emre3444
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Emre3444

Yasaklı Üye
Bilgi Girilmemiş
Öncelikle tüm RFC ailesine hayırlı akşamlar dilerim;

Arkadaşlar yağ bakımım geldi. Şuanda aracımda castrol 5w30 kullanıyorum. Megane 2 lerin bakımı 15.000 km de bir yapılıyor aracım suanda 12 bin km de ancak bakım yapılması gerektiğini hissetmeye başladım. Castrolden ilk aşamada memmun kaldım yani ilk 5.000 km lik periyotta sonrasında biraz hantallaştı aracım yarın bakıma girmeyi düşünüyorum hangi yağı önerirsiniz. Mobil Elf gibi seçenekleri sıralayabiliriz . Tavsiye ettiğiniz ürünün sebebinide beraber yazarsanız çok memmun olurum. Saygılar teşekkürler.

abi yalan yok motor yağlarını çok anlamam fakat castrol edge in güzel olduğunu ve performans kattığını duydum ve shell in yeni çıkan doğalgazlı yağını da öneriyorlar

Tercihimi Mobil 1 Esp Formula'dan yana kullanma gibi niyetim var ancak siz degerli arkadaslarımın da görüşlerini almak istiyorum

Arabamdan vazgeçerim:sarhoşyağımdan asla yıllardır şiddetle tavsiyem magnatec :kupa

castrol-magnatec-girls.webp

Arabamdan vazgeçerim:sarhoşyağımdan asla yıllardır şiddetle tavsiyem magnatec :kupa

castrol-magnatec-girls.webp

abi emre abi nin istediği mobil 1 tam sentetik yanlış hatırlamıyor isem magnetec yarı sentetik olması gerkiyor o yüzden magnetec değilde edge olsa daha iyi olmazmı ve bu benim görüşüm sizin tecrübeniz fazla yinede söz sizde abilerim

Mobil 1 Esp Formula 5/40 kardeşim. Ben çok memnundum bu yağdan. Hem ses hem performans bakımından. :eyv

castrol diye gittim shell aldım şimdilik memnunum lakin bir sonraki değişiminde castrollu mutlak deneyeceğim.

daha önce elf taxıgas vardı araçta, deneme amaçlı castrol koydum gözlemim şu; performansa bişey diyemiyorum ama hararet fazla yükselmiyo.

Tüm abi ve kardeşlerime yorumlarindan dolayi teşekkür ediyorum tercihimi mobil1 esp formula 5w30dam yana kullandim uzun zamandir arastirdigim bi yag markasi ve modeliydi

Geri