ELF Evolution RN-TECH 5W-40 İle 900 sxr arasında bariz bir fark mı ki rn tech 400 tl ilken 5 litre diğeri 140 150 tl civarı bilgisi ve tavsiyesi olan var mı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ELF Evolution RN-TECH 5W-40 İle 900 sxr arasında bariz bir fark mı ki rn tech 400 tl ilken 5 litre diğeri 140 150 tl civarı bilgisi ve tavsiyesi olan var mı
Benim aracım da euro 5 dci. Son 2 bakımdır bende Motul X-Clean FE kullanıyorum. Spesifikasyonlara bakıldığında Elf'dekilerle aynı. Motul ile görüştüğümde de Specific 720'yi çok zor bulacağımı ve çok pahalı olacağını onun yerine X-Clean FE kullanmamı söylediler. Ayrıca motor tamamen değişti diyebilirim, motor sesi neredeyse kalmadı.TSI aracımda Motul X-Clean Plus 5w30 kullanırdım.
Megane 4 garanti bittiği zaman özel servisle deva medip motul kullanmaya başlarım ancak motul orj. sayfa yağ seçici kısmında megane 4 1.5 dci 2016-... seçtiğim zaman sadece "specific 0720" modelini uygun buluyor.
8100 X-Clean + megane 4 için uygun bulunmamış motul tarafından.
Buradan kontrol edebilirsiniz: https://www.motul.com/tr/tr/lubricants
Benim aracım da euro 5 dci. Son 2 bakımdır bende Motul X-Clean FE kullanıyorum. Spesifikasyonlara bakıldığında Elf'dekilerle aynı. Motul ile görüştüğümde de Specific 720'yi çok zor bulacağımı ve çok pahalı olacağını onun yerine X-Clean FE kullanmamı söylediler. Ayrıca motor tamamen değişti diyebilirim, motor sesi neredeyse kalmadı.
SM-N935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
TSI aracımda Motul X-Clean Plus 5w30 kullanırdım.
Megane 4 garanti bittiği zaman özel servisle deva medip motul kullanmaya başlarım ancak motul orj. sayfa yağ seçici kısmında megane 4 1.5 dci 2016-... seçtiğim zaman sadece "specific 0720" modelini uygun buluyor.
8100 X-Clean + megane 4 için uygun bulunmamış motul tarafından.
Buradan kontrol edebilirsiniz: https://www.motul.com/tr/tr/lubricants
Merhaba aynen 1.5 dci fluence yede 5-30 specific öneriyor ben aldim ay sonunda bakima gidecegim değişimleri göreceğiz bakalim
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi