Motor ses

ramazan58

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Abimin clio 1.4 sedan biniyorum araç motor sesi çok fazla rahatsız etmiyot ama kendi aricama 1.6 europ ya biniyorum yolda giderken motor sesi cok daha iceri geliyor sebebi ne olabilir ne yapabiliriz

Açık egzos, açık hava filtresi varmı?
Egzos manifold contası ne durumda? Boğazdan kaçırıyosa direk içeri verir sesi. Susturucularda patlak varmı? Bunlar kontrol edilecek
Son olarak yalıtımı fazla iyi değil araçlarımızın. Çok kafanıza takılıyorsa komple iç trimler soyulup torpido arkası, taban, kapılar; bitüself + firex yalıtımı süngeri ile kaplandığında üst sınıf araçlardaki sessizliği yakalabilirsiniz.

Son düzenleme:
Açik hava filtresi yok ama şu egzoz konusunda bi bilgim yok nasil anlayabilirim

Abimin clio 1.4 sedan biniyorum araç motor sesi çok fazla rahatsız etmiyot ama kendi aricama 1.6 europ ya biniyorum yolda giderken motor sesi cok daha iceri geliyor sebebi ne olabilir ne yapabiliriz
Abicim o europlar yokmu o europlarrrrr şöyle yapıyoruz şimdi ben sana mid,tiz,bas takımı gönderiyorum derhal 10.000 wattlık hiç vakit kaybetmeden döşüyorsun europ a açıyorsun birde baba bir parça 5.kademeden sonra hala kulakların yerinde duruyorsa motor sesi filan hikaye kapiş :))

Geri