Motor İçi Temizlik Katkısı

Kadir Salim

T.C. Vatandaşı,
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Bir çoğunuz biliyorsunuz Renault 11 Rainbow aldım :)

220.000 de Benzinliydi , tüp taktırdım , yağını değiştirecem :)
Yağ değişimi öncesi motor içi temizik katkısı önerirmisiniz ?

Temizlik yapalım derken aşınmış ama kurumun doldurduğu yerleri açmasın . Yani yağ yakmasın sonra :)

ben daha once r25 aracımda 2 3 kere kullandım ancak kalıtelı bısey almanı onerırım paraya acıma bu urunde cunku rıskı cok buyuk , carpex dıye bı marka kullandım motorun sesının değiştiğini duymamla stop etmem bir oldu carpex dığer kullandıklarımdan ucuzdu ve korkuttu benı , cıkan yağ normal değişime göre renk olarak baya koyu cıktı buda urunlerın bır mıkar ıse yaradıgını gosterırmı bılemıyorum , motor performansı ve sessızlık olarak bısey farketmedım , ıns faydası olmustur :)

kullandığım temızleyıcıden kaynaklı yağ eksıltme veya baska bı sorunlada karsılasmadım

Daha önceki bütün araçlarım'da yağ değişimi sonrası muakkak bor attırırdım gerçekten etkisi var özellikle Rölantiye araç resmen uyuyor
Bir çoğunuz biliyorsunuz Renault 11 Rainbow aldım :)

220.000 de Benzinliydi , tüp taktırdım , yağını değiştirecem :)
Yağ değişimi öncesi motor içi temizik katkısı önerirmisiniz ?

Temizlik yapalım derken aşınmış ama kurumun doldurduğu yerleri açmasın . Yani yağ yakmasın sonra :)

Bu yağ değişiminden önce atılan bir katkı , deterjan özelliği var temizlik yapıyor .
Arabanın motorunun böyle bir şeye ihtiyacı yok ama insan atmak istiyor .

Bu yağ değişiminden önce atılan bir katkı , deterjan özelliği var temizlik yapıyor .
Arabanın motorunun böyle bir şeye ihtiyacı yok ama insan atmak istiyor .
İhtiyacı yoksa yapma kardeşim... :)
Bence gereksiz bir şey...

İhtiyacı yoksa yapma kardeşim... :)
Bence gereksiz bir şey...

İhtiyacı yok Abi , benzinde kullanıldığı için yağı hafif siyahlaşmış ondan dolayı atacaktım .
En güzeli hiç yaklaşmamak .
4 Litre Shell 20 / 50 yağ alayım yeterli olur ona . Bir hava filtresi birde yağ filtresi alırım .
4 buji ve kabloları , tevzi makarasını da takarım bir de on numara bir sübab ayarı yapar kafa rahat ilerlerim :)
Şuan hiç bir bakım yapmadan km de ortalama 25 kuruşluk bir lpg sarfiyatı var .
Acaba hiç mi elletmesem :)

İhtiyacı yok Abi , benzinde kullanıldığı için yağı hafif siyahlaşmış ondan dolayı atacaktım .
En güzeli hiç yaklaşmamak .
4 Litre Shell 20 / 50 yağ alayım yeterli olur ona . Bir hava filtresi birde yağ filtresi alırım .
4 buji ve kabloları , tevzi makarasını da takarım bir de on numara bir sübab ayarı yapar kafa rahat ilerlerim :)
Şuan hiç bir bakım yapmadan km de ortalama 25 kuruşluk bir lpg sarfiyatı var .
Acaba hiç mi elletmesem :)
Gittiği yere kadar gitsin kardeşim,bakımdan sonra ayarlar sapıtabilir...

Geri