Motor içi temizleyicisinin zararı olur mu?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan meganne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

meganne

Yasaklı Üye
Bilgi Girilmemiş
20 tl ye bir tane bu sıvıdan aldım. başka yağa geçmeden kullanmak istedim.
ama bazıları diyorki yağ yakar vs..vs.. motor contalarını eritir vs...

düşündüm taşındım , madem öyle bişey olsa plastik kaba niye koysunlar, kabını da eritirti o kadar çok asitli ise dedim...

yorumlarınız nelerdir, kullanıyım mı çöpe mi atayım ?

Tuz ruhu da plastik şişe de ama bir yere dökünce orayı deforme ediyor. dikkatli olun

20 tl ye bir tane bu sıvıdan aldım. başka yağa geçmeden kullanmak istedim.
ama bazıları diyorki yağ yakar vs..vs.. motor contalarını eritir vs...

düşündüm taşındım , madem öyle bişey olsa plastik kaba niye koysunlar, kabını da eritirti o kadar çok asitli ise dedim...

yorumlarınız nelerdir, kullanıyım mı çöpe mi atayım ?

Aracin motoru sicakken düz bir zeminde yagi bosaltin. Arac 5 10 dakika yagini akitsin. Sonra yeni yagi koyabilirsin. Fakat ince bir yag koyacaksan ve kecelerin deforme olmussa yag kaciracaktir.

Tuz ruhu da plastik şişe de ama bir yere dökünce orayı deforme ediyor. dikkatli olun
tşkler yapmıyom o zaman ))

Aracin motoru sicakken düz bir zeminde yagi bosaltin. Arac 5 10 dakika yagini akitsin. Sonra yeni yagi koyabilirsin. Fakat ince bir yag koyacaksan ve kecelerin deforme olmussa yag kaciracaktir.

vazgeçtim, yapmıyom, tırstım ))

zararı olmuyor motor içi temizleyicilerinin kendi aracımdada kullandım yag değişim dukkanında calıştığım süre içinde çok arabada kullandık memnun kalmayan tek kişi görmedim hatta bi amcanın r12 torosunda kulladık motorun içindeki çapakları çözdüğü için yeni yagı katınca yagın işlevini daha iyi yapmasını sağlıyor amca ertesi gün dukkana geldi siz bu arabaya naptınız dedi adam 15 yıldır bende bu aracın ilk defa bu kadar sessiz calıstıgını gördüm dedi hayır dua okudu :D tabi katkı markadan markaya değişiklik gösterir

dizel, transit vs...vs... varsa kullanın arkadaşlar. ben tırstım kullanmadım, elime aldım biraz damlamış kenarlarından....hemen alerji yaptı kutusu zaten kaşınıyom )) selülözik tiner gibi kokuyo aynı

Son bakımda İnanlar'da F/Kangoo'ya motor temizleyici uyguladılar, zararı olsa yapmazlardı diye düşünüyorum...

abi siz daha iyi bilirsiniz tabiki. ben tahmin yürüttüm.

Geri