Moderatörümüz ( dr.no ) Çağatay Göreli'nin doğumgünü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan *USTA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

*USTA

Mustafa USTA, T.C Vatandaşı,
Yönetici
Genel Başkan
09-Aydın
Nice mutlu senelere sağlık ve huzurla kardeşim...:eyv

birthday :r :f :c birthday

İlk telefon açtığımda acaba nasıl karşılayacak diye düşünürken karşımda sıcacık bir ses tonuyla '' Efendim Abi'' diyerek, ne kadar sıcak bir insan olduğunu bana gösterdiği ve kendi işleri arasında bana vakit ayırdığı için, çok teşekkür ediyorum kardeşim sana. İyi ki varsın ve seni tanımışım. Allah uzun ömürler versin, sağlık ve sıhhat ile. Nice güzel yaşlara seven ve sevdiklerinle.:eyv

Mutlu yıllar Çağatay :birthday ailenle ve sevdiklerinle birlikte nice uzun sağlıklı ömürler dilerim.

Nice mutlu senelere sağlık ve huzurla kardeşim...:eyv

birthday :r :f :c birthday

Mutlu yıllar Çağatay :birthday ailenle ve sevdiklerinle birlikte nice uzun sağlıklı ömürler dilerim.

İlk telefon açtığımda acaba nasıl karşılayacak diye düşünürken karşımda sıcacık bir ses tonuyla '' Efendim Abi'' diyerek, ne kadar sıcak bir insan olduğunu bana gösterdiği ve kendi işleri arasında bana vakit ayırdığı için, çok teşekkür ediyorum kardeşim sana. İyi ki varsın ve seni tanımışım. Allah uzun ömürler versin, sağlık ve sıhhat ile. Nice güzel yaşlara seven ve sevdiklerinle.:eyv

Güzel Abilerim iyi dilekleriniz için ve yanımda olduğunuz için çok teşekkür ediyorum birlikte nice yıllara diliyorum bu güzel ailenizin arasına benide bir ailenizden biri olarakta gördüğünüz için çok teşlekkür ediyorum....

Doğum günün kutlu olsun Kardeşim Sevdiklerinle nice güzel yaşlar dilerim Allah uzun ömürler versin. :eyv

nice mutlu ve sağlıklı yıllara

Nice senelere Çağatay :eyv

birthdayDoğum günün kutlu olsun, nice yaşlara...:bravo

Nice mutlu senelere kardeşim birthday

​Nice yıllara dr kangoo.:eyv

Geri