Merkezi kilit alıcısının yeri hakkında

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan binbiro
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

binbiro

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar öncelikle merhaba aracımda orjinal kilit sistemindeki alıcının yerini bulamıyorum kilitler çok zor açılıp kapanıyor sanırım alıcı problemi var anahtarlığı algılaması için arabanın etrafında dört dönüyorum tabiri caizse :D anahtarlıkta bir problem olduğunu düşünmüyorum pilini yeni değiştirdim, anahtarlığı algıladığı zamansa sanki bir enerji kesintisi oluyor bütün kilitler yarıda kalıyor yani tam kapanmıyor. Bu problemi nasıl çözebilirim alıcının yerini bilen var mı? Herkese iyi forumlar

benim tavan lambasının orda plastiğin içinde parçayı biraz dışarı çıkartmışlar yakın mesafeden açıyo bende'de merkezi kilit
şuan havalar souk olmana arka sağa kapının kilidi tam oturmuyo elle bastıryoz sonra merkezi kilitle kilitliyoz, sol ön kapının camıda souktan malum zar zor açılyo açmıyom onuda sıcaklarda kendine gelyo :cay

benim tavan lambasının orda plastiğin içinde parçayı biraz dışarı çıkartmışlar yakın mesafeden açıyo bende'de merkezi kilit
şuan havalar souk olmana arka sağa kapının kilidi tam oturmuyo elle bastıryoz sonra merkezi kilitle kilitliyoz, sol ön kapının camıda souktan malum zar zor açılyo açmıyom onuda sıcaklarda kendine gelyo :cay
kardes aynı berbat problem bendede var sağ arka kapı kiliti ve cam nefret ettim renault arabadan açıkcası :)

kardes aynı berbat problem bendede var sağ arka kapı kiliti ve cam nefret ettim renault arabadan açıkcası :)

Çok teşekkür ederim yerini buldum biraz oksitlenmişti neden olduğunu anlamadım oksitli yerleri temizledim biraz kendine geldi kilitler fakat hala sol taraf iki kapıda kitlenmiyor elle kitliyorum :D açıkçası bende nefret ettim arabayı aldığımdan beri sorunu eksik olmuyor eski arabadır olur sorun çıkartır diyorum ama fazla olmaya başladı :D

Geri