Merhabalar

leuprechaun

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
[h=3]Fluence Çeşitli Satılıklar bir konum mevcuttu ve konumu bulamıyorum yardım rica ediyorum[/h]

merhaba, satılık parçalar için konumu açmıştınız?

satılık ürünler için önce forum yönetimine bilgi verip onay almanız gerekir bu nedenden dolayı kaldırılmış olabilir. forum yöneticilerine ulaşmanızı tavsiye ederim.

konunuzu kurallara uygun olmadığı için yönetici arkadaşlarımız kaldırmış bilginize :eyv kuralları okuyup tekrardan çeşitli satılıklar bölümünde konu açınız lütfen :)

Hiç gereği yok kural okumakmış. Zaten çok önemli değildi, üstelik o gereksiz kuralları okuyacak kadar zamanımda yok. Yardımlarınız ve yöneticilerin üstün ilgisine teşekkür ederim. fuzuli işlere devam konu taşıyın konu silin :) her şeyi yapın :) iyi çalışmalar. üyeliğimi silebilirsiniz sağolun renocuların yardım kavramı bu demekki konu için izin almadı sil konuyu taşıma sakın

Hiç gereği yok kural okumakmış. Zaten çok önemli değildi, üstelik o gereksiz kuralları okuyacak kadar zamanımda yok. Yardımlarınız ve yöneticilerin üstün ilgisine teşekkür ederim. fuzuli işlere devam konu taşıyın konu silin :) her şeyi yapın :) iyi çalışmalar. üyeliğimi silebilirsiniz sağolun renocuların yardım kavramı bu demekki konu için izin almadı sil konuyu taşıma sakın

burada kimseyi kötüleyemezsiniz burada renaultcu opelci ayrımı yapmıyoruz bakınız bugün herhangi isterseniz 5 dk nızı ayırıp forumların satış bölümüne bakın hepsinde satış kuralı vs. illaki vardır gereksiz kural dediğiniz sizin yararınıza halbuki o maddelerde fiyat yazma vs. illaki belirtmek gerekiyor diyelim ki bir üyenin dikkatini çekti ilanınız belkide aylardır arayıpta bulamadığı bir şey fiyat vs. açıklama tel.numarası olmadan ne yapıcak. her vakit biz yöneticiler bile giremiyoruz konuları tam inceleyemiyoruz. ayrıca konuyu fluence klübünde niye açalımki buradaki taşımak en doğal hakkımızdır neden diye soracak olursanız adamın aracında bi arıza çıkıyo tek tek konuları inceliyo bu sebeple aradığı konuyu bulamıyo . fuzuli yere kimse konu taşımaz konu silmez bundan emin olabilirsiniz gidin bakın satılıklar-arananlar bölümüne yayında olan bir çok ilan var gerisini siz düşünün zamanınız yoksa kendiniz bilirsiniz o zamanda gelip burada onu şunu bunu kötülemeyin lütfen bizler görevimizi yapıyoruz burada ve dediğim gibi fuzuli yere konu taşınmaz kaldırılmaz bizi bile sorumlu tutarlar. sonuçta satışı yapacak olan sizsiniz bizlerde bunları inceleyip yayına alıyoruz kurallara aykırı olmadan olan ilanları kaldırıyoruz. açıklamasınıda yaptım zaten neden kaldırdığımızın.

Ya Baki Hoca ne gerek var bu kadar dil döküp kendini yoruyorsun, bırak gitsin zaten niye geldiğide belli değil niye gittiği de. Selametle diyelim olsun bitsin.

Ya Baki Hoca ne gerek var bu kadar dil döküp kendini yoruyorsun, bırak gitsin zaten niye geldiğide belli değil niye gittiği de. Selametle diyelim olsun bitsin.

çok haklısın...

Geri