Merhabalar Yeni Flash'cı

buzgibi01

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar merhaba bende 1991 Model Bordo flash GTX aldım ve aranıza katıldım daha önceki arabam 1995 model skoda felicia dı tek artısı yakıtı azdı.
Flashımın şu anda bir sorunu çok şükürki yok.Motor yeni yapılmış Klima var ama kompresör de bir sorun var gibi duruyor

Siz degerli arkadaşlar şimdi arabama dıştan ne yapalım çok aksesuar seven biri değilimdir Birde sorum daha vardı arkadaşlar benim farlarım tekliformdaki arkadaşların farlarına baktıgımda çift gibi duruyor o farı nasıl ve nerden edinebiliriz acaba Bu arada Adanadan yazıyorum tekrar saygı ve sevgilerimle

Aracınız hayırlı olsun güle güle kullanın.Aldığınız araç GTX değil TXE , GTX ler 80 li yıllarda var Türkiye'de üretilip satılmadı.Farlarınız orijinal farları , çiftli far Flash S lerde bulunmakta ve üretim yılları 93-95 arası..O farları temin etseniz bile ön panjuru falanda değiştirmeniz gerekir şu an ki panjurla takamazsınız.Aracınızın resimlerini eklerseniz diğer arkadaşlarda dış görünüm konusunda fikir vereceklerdir.

Aramıza hoşgeldin arkadaşım, ismini de bahşedersen iyi olur :eyv
11'ci dostlarım yardımcı olacaklardır sana keyifli forumlar.

Evet hocam haklısınız TXE imiş şimdi ruhsata baktım.Bu arada ismim Emre yazmayı unutmuşum kusura bakmayın saygılarımla

Ailemize hoş geldiniz hayırlı olsun aracınız :eyv

Hoş geldin kardeşim, aracın hayırlı olsun. Allah kaza bela vermesin. Keyifli paylaşımlar.

Hoşgeldiniz Flashcılar çoğalmaya başladı :). Bakımını yaparsanız sizi üzmeyecek bir araç

Aileye hoşgeldiniz + 10 hp bir Flash daha :eyv

Aramıza hoş geldin Emre bey aracın da hayırlı ugurlu olsun

Ben Rainbowcuyum :loll

Geri