merhaba

lotustr22

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
megane 2 2008 1,5 dizel otantik yeni araç aldım. ilk aracım

1- manuel klimanın 4 kademe düğmesi bazen çalışıyor bazen çalışmıyor. sıkıntı yaratır mı ?

2- arka sis farını çalıştırabiliyorum ama ön sis farlarını çalıştıramıyorum. denemediğim şey kalmadı 1 2 3 kademeler çalışıyor içerisini soğutuyor ve ısıtıyor.

3- gece olduğunda ışıkları açtığımda kilma nın üzerindeki ışıklar yanmıyor

4 - geçen gün araçın ön sağ lastiğini aracı park ederken çarptım. araç dıreksiyon arızası yazdı araç ve dıreksiyon hidrolikten çıktı ve stop düğmesi yandı. aracı stop ettim tekrar çalıştırdım 3 dk sonra düzeldi. sıkıntı yaratır mı iki gündür kullanıyorum problem yok şimdilik

yardımcı olabilirseniz sevinrim

Öncelikle kendinizi tanıtırsanız arkadaşlarımız ve ben size daha iyi yardımcı olabiliriz

merhaba

aranıza yeni katıldım adım hüseyin

bursa dayım yeni araç aldım kafama takılan bir kaç konu var sizelere danışmak istedim

Hüseyin kardeşim hoş geldin, aracın hayırlı olsun. Bence aracınızı bir serviste bilgisayara bağlatın ne çıkacak onu görmenizde fayda var. Klima düğmesinde ve lambasında bir problem olma ihtimali yüksek, onu da bir elektrikçiye göstermelisiniz. Güle güle kullanın aracınızı, umarım en kısa sürede sıkıntı duyduğunuz bu sorunlar ortadan kalkar.

teşekkür ederim Hakkı Bey

yeni ekspertiz yartırdım bir problem yoktu bilgisayara bağlandı orada hiç bir arıza kaydı görünmüyordu.

ilk iş bir elektirikçiye gideyim ben
iyi akşamlar

1- Aynı sorun benim başımada gelmişti. önce 4 çalışmadı daha sonra klima hiç çalışmadı. Bendeki sorun konsol arkasındaki klima soketinde sıkıntı varmış. Usta 10-15 dakka uğraştı sorunu soket ile halletti.

2- Işıkları açan kolun üstünde bi düğme var onu kendinize doğru döndürüp bıraktığınızda yanması lazım.

3- eğer anlıyorsanız sigorta kutusunu kontrol etmenizi öneririm. Yoksa sorun lambalarında olabilir.

4 - fazla şiddetli çarpmadıysanız, elektronik araçlar olduğu için pek skıntı yaratacağını düşünmüyorum. Çünkü ufak bi oynama uyarı vermiş olabilir. ama üstteki sorunlar için ustaya götürecekseniz baktırmanızda fayda var.

Hayırlı günler..

teşekkür ederim mustafa bey size de hayırlı günler

Geri