Merhaba

yalcin_tr

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
2 ay oldu ilk arabamı alalı 2005 model clio symbol expression 1.5 dizel 90 000 km de istanbulda yaşıyorum bankacıyım herkese tekrar merhaba diyorum :halay

Moderatör tarafında düzenlendi:
Aramıza Hoşgeldin Hayırlı Olsun Allah Kaza Bela Vermesin. En Güzelini Nasip Etsin. iyi Forumlar Dilerim . welcome

Aramiza hos geldiniz bankaci bey fais oranlari nasil :))) ataciniz dabhayirli ugurlu olsun fotolarida bekliyoruz

Ailemize hoş geldiniz keyifli forumlar :eyv

Çok teşekkür ederiz ilgi ve alakanız göz doldurucu inşallah sık sık görüşürüz.
forumu araç teyp kodumu araştırırken buldum ama daha çooook vakit geçireceğe benziyorum.
hepinize hürmetler bu arada bankacılıkla ilgili herzaman giyimkent kuveyttürk e beklerim

Aileye hoşgeldin yalçın faydalı forumlar dilerim :eyv

Aramıza hoş geldiniz keyifli vakitler geçirriz umarım forumumuzu finans kaynagı bundan sonra araç kredileri sizden faizleri aşagı cekin hehe

Hoş geldin Yalçın kardeşim. Keyifli paylaşımlar.

Hoşgeldin Yalçın, aracın hayırlı olsun :eyv

Aramiza hos geldiniz bankaci bey fais oranlari nasil :))) ataciniz dabhayirli ugurlu olsun fotolarida bekliyoruz

Burakcım yürüttüğün Votkaların etkisinde misin hala :)) bu nasıl bir yazıdır böyle? hehe

hepinize çok teşekkürler :)
benim sorunumu çözerseniz faizsiz kredi imkanından yararlanabilirsiniz:eyv

Aracımın baskı balatası değişti aracı teslim aldığımda radio kod istiyordu gerekli araştırmalardan sonra teybin yan tarafında yazan securtity koddan araç koduma ulaştım fakat araç kabul etmiyor

securtiy code H974

Benim bulduğum kod 2217 fakat araç kabul etmiyor

yardımlarınızı rica ediyorum :soru

Geri