Merhaba Değerli Forum Sakinleri

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ZZadam
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ZZadam

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Antalyadan/24.5 yaşındayım öğretmenim.
Sizlere objektif bir biçimde danışmak istiyorum .
Daha önce Hyundai,Mercedes,Ve şuanda da aktif olarak Opel kullanicisiyim..
Gerek arızalar gerek cep yakan parçalar sebebiyle 1.3Multijet Linea ve 1.5 dCi Fluence araç bakmaya başladım.
Fluence yol tutuşu ve alırken nelere dikkat edilmesi gerektiği konusunda sizlerden bilgi almak istedim . Şimdiden çok teşekkür ediyorum. Selamlar.. Ayrıca baktığım araçlar bana çok farklı gelir mı şuanda Astra kullanıyorum.

General Mobile 4G Dual cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Araçta aradığım özellik
-Az yakması
-Parcasinin ucuz olması
-Modelli olması
-Biraz da yol tutsa yeterli üstünü büyük jant kalın taban vs tamamlamaya çalışırız. Hiç Fluence kullanmadım symbolun tüm serilerine bindim. Cliolara bindim.Kango kullandım. Genel olarak ekonomik ve aradığım özelliklere sahip olduğunu gördüm. Sadece symbol berbat bir yol tutuşu vardı. Fluence daha iyidir diye tahmin ediyorum.
Güncel olmayan araçlarda ki Opel vw Mercedes vs gibi parça sıkıntısı ve yüksek masrafları gördüm. Japon araçları sağlam fakat 2.elde bitmiş bir japon Alman kadar masraf demek.. E haliyle öğretmenim zaten aldığım para belli.. gönül ister ki yurt dışındaki gibi 10.000euro maaşla 5 ayda Eclass a bineyim ama tr şartlarında durum budur.Tekrar teşekkür ederim.

Yazdığınız arabalar motor güç bakımından birbirinden farklı.Bana fluence daha büyük ve geniş gibi geliyor.Fluence ile linea arasında benim tercihim kesinlikle fluence olurdu.Fluence alırsam da,1.5 dizel 110 bg olanını alırdım.

Antalyadan/24.5 yaşındayım öğretmenim.
Sizlere objektif bir biçimde danışmak istiyorum .
Daha önce Hyundai,Mercedes,Ve şuanda da aktif olarak Opel kullanicisiyim..
Gerek arızalar gerek cep yakan parçalar sebebiyle 1.3Multijet Linea ve 1.5 dCi Fluence araç bakmaya başladım.
Fluence yol tutuşu ve alırken nelere dikkat edilmesi gerektiği konusunda sizlerden bilgi almak istedim . Şimdiden çok teşekkür ediyorum. Selamlar.. Ayrıca baktığım araçlar bana çok farklı gelir mı şuanda Astra kullanıyorum.

Son düzenleme:
Fluence hiç kullanmadım fakat Fiat lar 5 se geçtikten sonra haşat oluyor. Kaç tane Fiat kullandıysam vites geçişleri aynı Toros gibi.. Fluence parça ve yakıt bakımından sizi üzmez bu yüzden çoğu firmalar bu araçları kullanıyolar. Dci alacaksanız km'nin düşük olması Önemli ;) Bu modelin ithal olanından bulursanız dahada iyi olur.

Fluence extreme 6 ileri 110 beygirlik aracım var. Uzun yol için ideal. 6 ileri olması şehir içinde beni yoruyor ama uzun yol için harika. Ses yalıtımı güzel. Linea kullandım lineaya göre çok üstün bir araç. Fluence Parçası ucuz değil (C segmenti hiç bir araba ucuz değil). Plastik aksamı kaliteli değil. Bende iç aksamı bej rengi var. 2011 model direksiyon simidi vites topuzu komple soyuk. Araştırdım kronikmiş. Araç ağır olduğu için volant kısmı yaysız direk birbirine geçme olduğundan avantaj (Tamirci bizzat o konuya değindi debriyajı değiştirirken). Acemi biriysen debriyajla volantı yer durursun. 500 debriyaj 800 volant fiyatı. 1 yıldır kullanıyorum araç genel anlamda sorunsuz. Tek kafama takılan plastik kalitesizliği oldu.

Sürüş keyfi iyi. Yakıt sarfiyatı düşük, Geniş aileysen güzel bir araç, bagaj hacmi en geniş araç diye biliyorum. Öneririm ama sen yinede reno bayisine git şöyle bir koltuğuna otur , İçine gömüleceksin (Gerçi koltuk ayarıda var). Çünkü linea koltuğuna oturduğunda görüş açısıyla çok fark var.

Son düzenleme:
Selamlar. Hoş geldiniz hocam.

Geri