Merhaba ben çaylak herkese selam

Selcukmollaahmetoglu

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Merhaba arkadaşlar ben selçuk burda çok yeni ve acemi yim eğer yanlış bişey yani yanlış yerde yanlış soru vs yaparsam kimse kusura bakmasın şimdiden anlayışınız a teşekkür ediyorum arkadaşlar sizlerden çok acil yardimci olmanızı rica ediyorum çünki ben hiç mi hiç arba isinden anlamıyorum o bakımdan,(anlamıyorum neden aldın hemserim) derseniz inanin çoook büyük heves takı çocukluktan beri neyse arkadaslar benim derdim soyle yillardir ugras didin cabala mama ragmen nasip olmadi bi araba almak ama sansimi fazla zorlayarak abimlere israr ve baski yaparak kredi cektirip borca girip gittim internetten bi flas s aldim satn arkadasin samimiyetine guvenerek birazda kendi aptalligimdan hı bir usta vs ,göstermeden körü körüne aldım arabayi(bu arada bu araba bana hiç iyi gelmedi isten cikmak zorunda kaldim perisanim)Bazı sikintilar sonucu bir arkadasimin tanidigi ustaya goturduk adam kaputu acar acmaz motorda tekleme var buyuk ihtimal sibop yanik en az 500.1500 masrafi var dedi yikildim o an şimdi siz değerli arkadaşlarımdan sibop yanigi (rolantide çok sarsıyor ve tekleme yapiyor) bu sibop ve conta degigisimi hakikinda ve nekadar masraf acacagi hakkindaki degerli fikir ve yardimlarinizi bekliyorum herkese şimdiden teşekkürler ederim

Son düzenleme:
Ailemize hoşgeldiniz, keyifli forumlar dilerimmmm

Ailemize Hoşgeldiniz.

Ailemize hoş geldiniz keyifli forumlar :eyv

aileye hoşgeldiniz keyifli forumlar :)

Hoş geldin Selçuk kardeşim, keyifli paylaşımlar. Usta normal ücretini söylemiş.

Hoşgeldiniz, geçmiş olsun. Almadan en azından sanayiye götürüp bi gösterseydiniz, olan olmuş fiyat aralığı normal.

Ailemize hoş geldin Selçuk kardeşim, iyi forumlar....:eyv

ailemize hoşgeldiniz

Geri