Merhaba arkdaşlar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ilkerada
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ilkerada

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Merhaba ben Bursa'dan İlker

Gruba yeni üye oldum. 1999 model Renault Broadway sahibiyim.Aracımda LPG yok Benzinli. RL modeli karbüratörlü.Muhakkak aracın özelliklerine motoruna kilometresine göre değişir tabiki ama ortalama olarak
Kilometre de kaç kuruş yakar? Yakıt sarfiyatını hesaplayan arkadaşlardan bu konuda bilgi almak istiyorum.Yardımcı olursanız sevinirim.

Hoş geldin İlker kardeşim, keyifli paylaşımlar. Bu konuda bilgili arkadaşlarımız sorunuza yanıt vereceklerdir.

mrb aramıza hosgeldınız

Ailemize hoş geldiniz.Kazasız sürüşler ,keyifli forumlar....

Ailenize hoş geldiniz, keyifli ve faydalı forumlar dilerim...

Ailemize hoş geldiniz, keyifli ve faydalı forumlar dilerim.:eyv

Ailemize hoşgeldiniz.Keyifli ve faydalı forumlar dilerim.

Hoşgeldiniz

Keyifli forumlar

Merhaba ben Bursa'dan İlker

Gruba yeni üye oldum. 1999 model Renault Broadway sahibiyim.Aracımda LPG yok Benzinli. RL modeli karbüratörlü.Muhakkak aracın özelliklerine motoruna kilometresine göre değişir tabiki ama ortalama olarak
Kilometre de kaç kuruş yakar? Yakıt sarfiyatını hesaplayan arkadaşlardan bu konuda bilgi almak istiyorum.Yardımcı olursanız sevinirim.

Öncelikle aramıza hoşgeldin bende bursada oturuyorum demekki bursalı reno 9 cular çoğalıyor anlamına geliyor dediğiniz gibi benim aracımı geçen sene aldım aldığım da benzinliydi baş edemedim bu durumla hemen bir kaç ay sonra tüp takdirdım bir kaç ay dediysem 7 ay benzinle kullandım 5 ay da tüple kullandım yakıtta baya fark oluyor gerçi malum benzin pahalı onun için bende tüp taktırma karar verdim km şehir içinde benzinliyken 45 50 kuruş arasında yakıyodu benim araba ama ben baya geziyordum dur kalk trafik işte bu kadar bir sonuç çıkarıyor benzinli bir şekilde çoruma gidip geldim giderken 250 gelirken 250 yaktı yani 500 lira gibi benzin masrafı oldu yani anlıcanız şehir içinde kullanıcaksanız tüp şart şimdiden hayırlı olsun allah kaza bela vermesin.

Geri