Merhaba arkadaslar KJ clio ile aranızdayım :)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KJ CLİO
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

KJ CLİO

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
herkeze hayırlı aksamlar arkadaslar aracımı alalı 2 ay olucak 2013 model touch modeli aracım suan 13000kmde 1.5 dci cok memnunum ve uzun sure kullanacagım ilk aldıgımdan bu yana birkac fotograf paylasmak isterim yorumlar sizden iyi kotu :)

aldıgımdan bı kac gun sonra hemen dedık boyayalım sıyaha 16 demir jantların kapaklarını ama bunlara hıc ısınamadım zaten :/
2daymn6.jpg

2hfhu6w.jpg

ondan sonra jant almaya karar verdim
2irw1mp.jpg

rwno0k.jpg

güzel bir cila
2lbop6t.jpg

en son yaptıklarım app plaka ve ön lip sırada cok sey var tabi
219osud.jpg

280jjgp.jpg

2vuy1bo.jpg

111lb34.jpg

hepinize kazasız belasız surusler dilerim cümlemize

Jantlar cok iyi olmus. Kazasiz belasiz kullanin

Araçiniziin Maşallahi Var Harika , Kara Yilan Mübarek ALLAH Kaza Bela Vermesin :eyv :eyv

kara şimşekk :) hayırlı olsun aramıza hoşgeldinizz kazasız belasız sürüşler dilerim

Araçiniziin Maşallahi Var Harika , Kara Yilan Mübarek ALLAH Kaza Bela Vermesin :eyv :eyv

Cok cok tessekurler daha iyileri sizin olur insallah :) amin cumlemize kaza bela vermez allah insallah :)

hayırlı olsun arac cok güzel maaşallah lip felan yerindede siyah arabaya neden siyah jant, beyaz arabayada neden beyaz jant takılır anlamıyorum :)

hayırlı olsun arac cok güzel maaşallah lip felan yerindede siyah arabaya neden siyah jant, beyaz arabayada neden beyaz jant takılır anlamıyorum :)

Acikcasi baska renge cesaret edemedim zaten hayalimdeki clio 4 buydu bu renk bu jantlarla :)

ooo siz hayalinizi gerçekleştirmişsiniz o zaman tekrar maaşallah Allah kaza bela vermesin :)

Geri