Megane2 Gösterge Rengi Değiştirme ( Resimli )

Emre Fırat

T.C. Vatandaşı,
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Sevdiğim bi abimin ısrarı üzerine başkasının araçlarına böyle bir iş yapmıycak olmama rağmen kıramadım ve başladım :) Çok detaylı resimler çekemedim ama bildiğimiz göstergeyi yerinden söküyoruz smd ledleri yenileriyle değiştiriyoruz ledleri güzelce yerleştirdikten sonra elektrik verip bakıyoruz herşey tamam araç üzerine montaja geliyoruz:) Sahibi bu renk istedi böyle yaptım . Daha sonra teyp yerine double din montajını yaptım . Bir adet streo ve bir adet mono anfi , iki adet 38cm kicker bass kolon yerleri hazırdı gerçi onları bağladım . Orta konsoldaki saatin rengini mavi yaptım ve sonuç bu geriye orta konsol düğmeleri kaldı başka zaman yapıcaktım ama araç satıldı :) Bu arada resimleri arada çektiğimden çok detaya giremedim ama şerit led ile hallettim :)
Bu ilk deneme

Sonuç başarılı :)

Double din teyp bağlanıyor , ortadaki saatin renginide değiştikten sonra bitiriyoruz :) Tabi güzel anlatıyorum ama işlem 3 4 saat kadar sürdü gece 2 3 gibi bitirdim :)

Elinize sağlık güzel ve emek isteyen çalışmalar tebrik ederim :eyv Abi senden her eve bir tane lazım valla ya :D

Emeğinize sağlık güzel çalışma..

eline sağlık ama mavi rengi ben hiç sevemedim göstergelerde favorim daima kırmızıdır

güzel çalışma olmuş, eline sağlık.

güzel çalışma eline saglık panel dügmeleride ibrelerle uyumlu duruyor sırıtmıyor yani :)

ellerinize sağlık..

Elinize sağlık güzel ve emek isteyen çalışmalar tebrik ederim :eyv Abi senden her eve bir tane lazım valla ya :D
Teşekkür ederim kardeşim sağolasın :) Elimden geldiğince basit yoldan yapıyorum :)
Emeğinize sağlık güzel çalışma..
Teşekkür ederim sağolun . Bidahakinde daha detaylı çekim yapmayı düşünüyorum
eline sağlık ama mavi rengi ben hiç sevemedim göstergelerde favorim daima kırmızıdır
Teşekkür ederim sağolun . Bende mavi taraftarı değilim pek fakat araç sahibi sevdiğim bi abi öyle olmasını istedi :)
güzel çalışma olmuş, eline sağlık.
Teşekkür ederim sağolun :)
güzel çalışma eline saglık panel dügmeleride ibrelerle uyumlu duruyor sırıtmıyor yani :)
Teşekkür ederim sağolun . Aslında ilk çekimde teyple uydu fakat aracı hırsız patlattı 2 adet kicker bass anfi , teyp , n avigasyon herşeyi aldı sonra tekrardan işlemlere devam ederken Double din teyple montajına devam ederek bitirdik . Sonrasında araç satıldı :)
ellerinize sağlık..
Teşekkürler sağolun :)

Aklımda volkswagen gibi koyu mavimsi bir renk var fakat bunu led ile yapmak pek mümkün değil gibi dolayısıyla içerinin ledlerini beyaz ile değiştirip , aynı vw'lerin renginde transparan folyo alıp kadranın arkasına döşemek gerek sanırım :)

gayet güzel bir çalışma olmuş maşallah klima tarafındaki renkleride değişebiliyorsa oralarda değişirse daha şık bir görüntü alınır diye düşünüyorum ...

Geri