Sevdiğim bi abimin ısrarı üzerine başkasının araçlarına böyle bir iş yapmıycak olmama rağmen kıramadım ve başladım Çok detaylı resimler çekemedim ama bildiğimiz göstergeyi yerinden söküyoruz smd ledleri yenileriyle değiştiriyoruz ledleri güzelce yerleştirdikten sonra elektrik verip bakıyoruz herşey tamam araç üzerine montaja geliyoruz Sahibi bu renk istedi böyle yaptım . Daha sonra teyp yerine double din montajını yaptım . Bir adet streo ve bir adet mono anfi , iki adet 38cm kicker bass kolon yerleri hazırdı gerçi onları bağladım . Orta konsoldaki saatin rengini mavi yaptım ve sonuç bu geriye orta konsol düğmeleri kaldı başka zaman yapıcaktım ama araç satıldı Bu arada resimleri arada çektiğimden çok detaya giremedim ama şerit led ile hallettim
Bu ilk deneme
Sonuç başarılı
Double din teyp bağlanıyor , ortadaki saatin renginide değiştikten sonra bitiriyoruz Tabi güzel anlatıyorum ama işlem 3 4 saat kadar sürdü gece 2 3 gibi bitirdim
Bu ilk deneme
Sonuç başarılı
Double din teyp bağlanıyor , ortadaki saatin renginide değiştikten sonra bitiriyoruz Tabi güzel anlatıyorum ama işlem 3 4 saat kadar sürdü gece 2 3 gibi bitirdim