Megane2 dynamic airbag ışığı

oguzkocapicakk

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar merhaba 2004 model megane 2 dynamic araçta airbag ışığı yanıyor direksiyonun içinde film dedikleri bir parça varmış onun değişmesi gerekiyormuş sanırsam bu konu hakkında bilgisi olan böyle bi durumla karşılaşan arkadaşlar varmı acaba masrafı ne olur bunun

hocam geçmiş olsun aynı sorun bende de var yaklaşık 2 aydır bu şekilde kullanıyorum. öncelikle koltuk altındaki soketleri kontrol etmelisin bazen onlar çıkıp bu uyarıyı verebiliyor. eğer onlar sağlamsa direksiyon içinde airbag sargısı var bunun kopması sonucu bu ikaz veriyor genelde tam tur direksiyon dönmelerinde kopuyor aslında megane ların en kronik sorunudur eğer aracın bu zamana kadar sürekli yetkili serviste bakım gördüyse maise mail atınca ücretsiz yapıyorlar. eğer bu şekilde değilse birçok yerde bunun tamiri yaptırılabiliniyor oto elektrikçiler dahi bunu yapıyor minimum 150 maksimum 600 tl masrafı vardır. aracı bu şekilde kullanabilirsin lakin kötü bir anda airbag patlamaz.

Aynı sorunu megane1 aracımızla yaşadık. Yetkili servis airbag sargısı değişecek dedi 2 yıl garantiye güvenerek yetkili serviste değişim yapıldı.

Aynı sorunu megane1 aracımızla yaşadık. Yetkili servis airbag sargısı değişecek dedi 2 yıl garantiye güvenerek yetkili serviste değişim yapıldı.
Fiyat ne verdiler hocam

LG-H525 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

500 tl ye yakındı. Dışarıda daha ucuzdur belki ama parçanın hayati işlevinden ötürü 2 yıl garantiye güvendim.

Megane 2 nin kronik sorunudur. Forumu araştırırsanız bununla ilgili onlarca konu var.

500 tl ye yakındı. Dışarıda daha ucuzdur belki ama parçanın hayati işlevinden ötürü 2 yıl garantiye güvendim.
Aynen garanti vermeleri guzelmis disardaki islemlerde garanti vermiyorlar bu sekilde kullaniyorum

Genelleme yaparsak içinde airbag bulunan tüm renault amblemli direksiyonlar bu sorunu yaşatacaktır :)

Suruse engel olmasada maliyetli ve koca renault un arkasinda durmadigi sorunlardan birisi

Geri