Selamunaleyküm arkadaşlar, foruma yeni katıldım ve ilk mesajımı yazıyorum... Aracımız başlıkta belirttiğim modeldir ama extreme paketmi tam bilmiyorum, kliması dijital olmayan, makam perdesi vs yok boş paket ama dediğim gibi modeli hangisi bilmiyorum Sizlerle tanışmaktan mutluluk duyacağıma eminim çünkü birbirimize yardımcı olmamız çok güzel bir duygu paylaşımı oluşturuyor ve bundan bende payımı almak istediğimi belirtip sizlere ilk sorumu yöneltiyorum
Araç babamın ve geçen uzun yoldan gelirken ben kullanıyordum yolda güzeldi bir deneyim dedim ve çok rahat şekilde 180 inin üzerine çıktım buna rağmen motor bana mısın?... demedi daha basacaktım ama babamın tepkisi sonucu durdum: şimdi sizlere sorum lpg ile bu denli sürat motor açısından sıkıntı oluşturur mu? Lpg sistemi BRC.
Araç babamın ve geçen uzun yoldan gelirken ben kullanıyordum yolda güzeldi bir deneyim dedim ve çok rahat şekilde 180 inin üzerine çıktım buna rağmen motor bana mısın?... demedi daha basacaktım ama babamın tepkisi sonucu durdum: şimdi sizlere sorum lpg ile bu denli sürat motor açısından sıkıntı oluşturur mu? Lpg sistemi BRC.