Megane2 1.5 Extrem aracımın sağ paspas altı bölmesi yıkarken su doluyor.:(

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kale06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

kale06

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
slm arkadaşlar ;

aracımı yıkarken sağ paspasın üst tarafından su giriyor. bu konuda benim yapabileğim bişey var mı yoksa hiç uğraşmadan sanayiye mi gideyim?

Hiç uğraşma bence direk kaportacıya sür abi. Clio 2 var bende de aynı sorunu yasadim. Bizimkinde el ile ulasilamicak bi yerdeydi ama sizinkini bilemem

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kaputu açın , sileceklerin altındaki plastik aksamı sökün.Orada su tahliye kanalları var.Onlar tıkandığnda (Çamur , yaprak vs ) bu sorun oluşuyor.Temizleyin geçer.
Eğer sağ kapı cebinede su geliyorsa , o da kapı hoparlörünün arkasındaki kapağın kesilip başka hoparlör takılmasından oluyor.

Kaputu açın , sileceklerin altındaki plastik aksamı sökün.Orada su tahliye kanalları var.Onlar tıkandığnda (Çamur , yaprak vs ) bu sorun oluşuyor.Temizleyin geçer.
Eğer sağ kapı cebinede su geliyorsa , o da kapı hoparlörünün arkasındaki kapağın kesilip başka hoparlör takılmasından oluyor.

teşekkürler yarın bi sökmeyi denicem umarım becerebilirim.:)

bugün söktüm sileceklerin altında ki kısmı gerçekten de su giderleri tıkanmış çamur, yaprak dolmuş. güzelce temizledim su giderlerini açtım. ama arabayı yıkamadım:D muhtemelen sorun çözüldü. teşekkürler Uğur Bey..

Geri