Megane rxi renk

KangooZH

Yasaklı Üye
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar ve abilerim 2002 megane 1 rxi modelinde kalorifer ızgaraları,kapı kolları ve teyibin olduğu kısım rengi değişik.Oraların boyaları aşınmış durumda fakat hangi renk olduğunu çözemedim.Bu renkteki boyayı nerden bulabilirim kodu munarası vs bilgileri varmı? Aracın içini çekmedim ama bu resimleride internetten buldum.Dediğim yerlerin hepsi torpido kapağının renginde

megane rxi renk

Hakan boyalari tazelemisti, bir sor istersen (hakanbalkaya).

Sent from my BlackBerry 9780 using Tapatalk

Son düzenleme:
Bende yakında detaylı bi kaportaya girecek biriki göçük var solan yerler var Farların içini karartıcam aslında bu iö kapı kollarını boyamak guzel fikirde hangi renk yakısır gri olurmu

Boyayı halen bulamadım günceli :cool: Bir kod numara vs yokmu hiç hımm Ön arka kapı kollarını ön kalorifer ızgaralarını ve gögüsteki bir kısmı komple elden geçiricem

Buralar çok cins harbiden yav :) Balley sürülmüşte kavlıyor gibi oluyor eskidiğinde.. Bende geçen bi sileyim dedim çok kötü gözüküyor.. :)
Tamamen kazıyıp gri ye boyayım dedim arabanın rengine uymaz diye bıraktım.. :)

Sattığım aracımda ki bir konuyu paylaşıyım yardımı olur abi.
Gerekli malzemeler;
*Gri sprey boya + Vernik (Sanayide kaportacılara boya yapan dükkandan temin edebilirsin)
*Kalın kağıt bant (Bunuda aynı yerden temin edebilirsiniz)
Yüzük, anahtar, kol saati vs sürtmediği sürece boya dökülmesi olmaz kolay gelsin
LİNK;
http://www.renaultfanclub.com/arac-ic-aksam-modifiyesi/40467-ufak-ayrintilar-fark-yaratir.html

Son düzenleme:
2002 rxi torpido renki kodu nu bulamadınız mı. ben de yeni almıştım arabayı temizleyecem diye aldım sıktım pahallı temizleyicilerden. torpido yu mahvetti çizik çizik yaptı.

boya satan larda bir makina var makinayla o rengi veriyo bi onlara sor

Geri