abilerim inş haftasonuna doğru bi megane rs diecastını alacağım..şimdiden çok heyecanlıyım megane rs candır cann ama 3 tanede rengi var ben trucu diye düşünüyorum ama siyahla mavide çok güzel hangisini seçsem diye kararsızım birde diecasttan anlayan abilerim ben bu rs'i basmak istiyorum nasıl yaparım birde jantları fümeye boyayacağım işimi görecek linkler veya fotoğraflar gönderirseniz sevinirim şimdiden teşekkürler , işte linklerr :
Truncu rs:
RENAULT MEGANE SPORT BURAGO bestelhobi - Diecast Model Araba Alışverişte İlk Adres sahibinden.com'da - 123706114
Siyah rs:
RENAULT MEGANE SPORT BURAGO bestelhobi - Diecast Model Araba Alışverişte İlk Adres sahibinden.com'da - 123705816
Mavi rs:
RENAULT MEGANE SPORT BURAGO bestelhobi - Diecast Model Araba Alışverişte İlk Adres sahibinden.com'da - 123705516
Truncu rs:
RENAULT MEGANE SPORT BURAGO bestelhobi - Diecast Model Araba Alışverişte İlk Adres sahibinden.com'da - 123706114
Siyah rs:
RENAULT MEGANE SPORT BURAGO bestelhobi - Diecast Model Araba Alışverişte İlk Adres sahibinden.com'da - 123705816
Mavi rs:
RENAULT MEGANE SPORT BURAGO bestelhobi - Diecast Model Araba Alışverişte İlk Adres sahibinden.com'da - 123705516