Megane RS Ara sıra çalışmama sorunu ve çözümü.

*USTA

Mustafa USTA, T.C Vatandaşı,
Yönetici
Genel Başkan
09-Aydın
Araç ara sıra çalışmamazlık yapıyordu.Marş basıyor lakin ateşleme gerçekleşmiyordu,3-4 marştan sonra anca çalışıyordu.
Benzin pompasından şüpheleniyorduk zira arıza tesbiti için bilgisayara bağladıklarında ekrana hata kaydı düşmüyordu.
Geçen gün arabayı Şimdiki adıyla İnanlar eski adıyla Bağdatlılar Yetkili servisine götürdüm,sağ olsunlar arabamla çok ilgilendiler ve arızanın manyetik kaptör den olduğunu buldular.
Dün yedek parça geldi ve araca takıldı gerekli testleri yapmışlar,bu sabah işe gelirken uğrayıp aracımı teslim aldım.
Fatura tutarında bize özel indirimi uyguladılar ve YP+işçilik+KDV dahil toplam 94 lira ödedim...:eyv

manyetik.kaptor.webp
manyetik.kaptor1.webp
manyetik.kaptor3.webp

Geçmiş olsun abi ,

Eyvallah kardeşim...:eyv

geçmiş olsun abi bedavaya yaptırmışsın ;)

Geçmiş olsun, Allah daha büyüklerinden korusun. Normal fiyatı ne kadardı ki ucuza yaptırmışsın USTA?;)

Geçmiş olsun, Allah daha büyüklerinden korusun. Normal fiyatı ne kadardı ki ucuza yaptırmışsın USTA?;)
Zamanında dost bildiğim birisi bu malzemeyi 500 liraya ayarlayacağını söylemişti Hakkı abi,yersen tabi...

Oy, oy, oy, oy. İyi yırtmışsın o zaman Mustafa kardeşim. Gerçekten geçmiş olsun.:eyv

Bende Yapmadı Hiç Neyse Yetkili Serviste Gayet Uygun Fiyata Hallolmuş Yetkili Servisten Şaşmamalı

Şimdi Bagdatlılarıdamı Inanlar satın aldı onu anlamadım

Geri