Megane nasıl anlatılır buyurun okuyun.

umutguzey

Adana,
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
[h=5]Megane 2'nin en sevdiğiniz yönü[/h] « Yanıtla #17 : 07 Kasım 2010, 00:17:51 »

gecikmeli sönen tavan lambası, xenon farları ne bilieyim her şeyiyle güzel bu araba tüm isteklerime cevap verebiliyor. bagaj desen yeterli genişlik desen mükemmel. direksiyon yumuşak yorucu değil. kısacası bu arabanın sevmediğim yönü yok diyebilirim. komşumda 2006 jetta var 1.6 105ps onu kullandım hantal sert direksiyon yemişim almanını dedim yemişim kaliteyi dedim. hani şu kapı kolu soyulması meselesi var ya bizim arbalarda jetta da soyulmadan öte aşınma ve renk değiştirme var hiç yoktan bizim yine soyulsa bile bir şekilde halledebiliyoruz ama adamlar direkt değişmesi gerekli... kendisi kullandı benim arabayı performansa hasta oldu direksiyona bayıldı bilseydim 30 jetta ya vereceğime megane 2 dizel alırdım dedi... insanın böyle laflar duyması arabasına daha da çok bağlıyor insanı... arabanızı sevin hor kullanmayın herkese nasip olmaz megane 2 ye binmek

Tespitlerin Çok Doğru katılıyorum megane II seri araçların ufak tefek kronik sorunlarının olmasına rağmen çözümü oldukça basit Can sıkıcı değil genel olarak bahsedicek olursak piyasadaki en yakışıklı en dolu araçlardan biri. Megane II candır tabirini bura'da kullanmak istiyorum :)

bende geçen yıl 2004 model
wolksvagen bora kullanma fırsatım oldu değindiğiniz gibi çok sert bir direksiyona sahip döşemelrin yıtılması ve solmasıda cabası iyiki Meggy almışım diyorum Ve herkese Kazasız Cezasız Belasız Sürüşler Diliyorum Yolunuz Daim Açık Olsun Dostlar..

Keskin ve asi bakışlı Megane 2...:eyv

:)Megane candır

Her markanın orta sınıf modelinde olduğu üzere en keyifli ve en asil kasası
reno

Keskin hatlar ve Megane 2
:bravo​En başarılı kasa

Haklisin abicim, bende arabanin koltuguna ilk oturdum, tamamdir dedim yani sanki arabayi cook onceden beri kullaniyormusum hissi veriyor, linea caddy hicbirini bu kadar rahat kullanamadim, oturunca koltuklarina hep kusur buldum. Ama megane bi baska :)

Renault deyince aklıma ilk gelen modeldir Megane 2 . .. . :) Aracınızı sevmeniz çok güzel :)

bende sonuna kadar megane 2 diyenlerdenim. şu anki aracım 3'üncü meganım. yukarıdaki yorumdada yazdığı gibi megane 2 candırrrrrreno

çok güzel anlatmışlar :eyv Megane II gerçekten çok tutuldu Türkiyede :eyv

Lise yıllarımda megane cıkmıstı ilk kartla çalışması beni aşık etmişti kendine birde o heybetli duruşu performans olarak çok güzel direksiyonuna oturduğunda ''Güvendeyim'' hissi veriyor tek ısınamadığım yönü yukarda kavrayan debriyaj ve vites kolu cok büyük onun dısında 4*4lük bi araç
Gerçekten MeGGy* Candır :eyv

Megane 2 candır can :)

Geri