Herkese merhabalar arkadaşlar..Bende 2008 Megane 2 var bembeyaz..bu yaz bişeler yapcam da biraz akıl almam lazım sizlerden çünkü bulunduğum yerde bundan pek anlıyan yok..Şimdi öncelikle ben arabama amerikan park yapmak istiyorum..Bunun için ne yapabilirm?Çift duylu ampül diyorlar bide modül diyorlar..Ben hiç birini anlamadım pek uzağımdır böyle şeylere..Ampül alıyosam iyi bişey olması lazım heralde..Bana direk ürün ismi olarak yardımcı olabilrmisiniz çünkü osramın birsürü ampülü var..
İkinci konu ise park lambalarımda hep sorun yaşıyorum..Taktığım lamba patlıyo yada sigortayı attırıyo..En kaliteli park ampülü neyse bilyorsanız yardımcı olursanız sevinirim xenonlarla uyumlu beyaz olsun istiyorum mtech falan dienler var daha kalitelisi varsa lütfen..
İkinci konu ise park lambalarımda hep sorun yaşıyorum..Taktığım lamba patlıyo yada sigortayı attırıyo..En kaliteli park ampülü neyse bilyorsanız yardımcı olursanız sevinirim xenonlarla uyumlu beyaz olsun istiyorum mtech falan dienler var daha kalitelisi varsa lütfen..