Megane III 2015 Touch Plus alıcam Ama!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan erencan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

erencan

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar merhabalar bugunlerde kısmet olursa megane 3'ün 2015 kasasının siparişini vericem ama kafamı karıştıran bir iki şey var birincisi kasanın değişecek olması ne ne zaman olacağının belli olmaması , ikincisi ise 2'ci el piyasası şimdi ben çalışan bir arkadaş üzeirnden alıcam onlara özel kampanya var şuan 2014 model 1,5 dizel otomatik touch plus sanırım 65,000 tl civarı pazarlıklı alabiliyoruz ben ise bu aracı 2015 model olmasına rahmen 58,500 alıcam nasip olursa tabi kasko ve trafik artı olucak ne olur beni düşüncesel rahatlatın.

Şuan kullandığım araç 2012 citroen c4 dizel otomatik ve insanları şunu diyor senin aracın daha iyi değiştirme renault alma filan bilgilerinize ihtiyacım var.

Megane 3 ler şuanda kalite ve sorunsuzluk konusunda en üst düzeydeler, 2009 yılından bu yana üretilen bu kasadaki bütün olası sorunlar aşıldı ve en hatasız duruma getirildi, C4 ile aralarındaki kalite ve 2. el değeri kıyaslanamaz bile...

C4 oldukça iyi bir araç bence de. Eğer memnunsanız macera aramaya gerek yok.

C4 oldukça iyi bir araç bence de. Eğer memnunsanız macera aramaya gerek yok.

Bilgiler için teşekkürler ilk baştan beni cezbeden işte renada çalışanlara yapılan indirim.

Yerli ve Touch diye bombos arabayi satiyorlar

2009 ithal en dolu Megane ile 2014 model touch megane 2. El piyasasi su anda ayni hatta 100.000 km deki ithal arabanin fiyati 1.000-2.000 daha fazla

durum bundan ibaret bence yerli araba ve bombos araba almaya 65 milyar vermeye gerek yok

58500 e edc ve touch plus alabiliyorsanız 0 km de bence direk alın. Renault için sıfır alınması mantıklı olmayan bir araba diye düşünmeme rağmen bu fiyatla bakıldığında çok mantıklı geliyor çünkü zararınız olmayacak. Hayırlısı olsun

Geri