Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
maaşallah kadir alet olmuş gıcır gıcır çiçek gibi olmuş motora bagaja kadar detaylı temizliğe girmişsin emeklerine değmiş ancak anlamadığım bişey var kovayı illaki bimden dost yoğurt kovasımı alalım akraban falanmı var kanka reklamlara geçmişik sanki dahamı iyi yıkanıyor bununla okunmuş kova hesabı ha bu arada stepne lastiğini sıkıştıran vida somon parçayı takmamışsın yada fotodan sonra taktın unuttunysan tak onu yav çok ses yapıyor o şekil
maaşallah kadir alet olmuş gıcır gıcır çiçek gibi olmuş motora bagaja kadar detaylı temizliğe girmişsin emeklerine değmiş ancak anlamadığım bişey var kovayı illaki bimden dost yoğurt kovasımı alalım akraban falanmı var kanka reklamlara geçmişik sanki dahamı iyi yıkanıyor bununla okunmuş kova hesabı ha bu arada stepne lastiğini sıkıştıran vida somon parçayı takmamışsın yada fotodan sonra taktın unuttunysan tak onu yav çok ses yapıyor o şekil
Eyvallah Kanka
Reklam yapmamın amacı küçük bir kova olduğunu anlatmamdı Kaç litre yada kiloluk bilmiyorum ama 15-20 cm çaplı kova işte
Stepnenin somununu taktım orada koyarken yok
Eyvallah Kanka
Reklam yapmamın amacı küçük bir kova olduğunu anlatmamdı Kaç litre yada kiloluk bilmiyorum ama 15-20 cm çaplı kova işte
Stepnenin somununu taktım orada koyarken yok
tamam kanka aldık mesajı ama kova ufak yav uğraştırmıyormu seni daha büyük 1 kova ile yıkasan daha rahat edersin boya kovaları var tavan boyası kovaları onlar büyük kanka ben onlarla yıkıyorum böyle yoğurt kovası yorar adamı be ama parça parça yıkıyorum demişsin oda bi teknik daha itinalı ve özenli yıkanır lastiği sabitlemişsen iyi olmuş ben unutmuştum o vida tıpasını takmaya acayip ses yapıyor