Megane II otomatik Acil Yardım

selim---can-

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar aracımı 63000 binde aldım tüm ağir bakımlarını yaptirdim.Sabah aracimin yanina gittiğimde araç çalişmadi hatta kapıları bile kumanda ile açamadik,
takviye yaptim araci çaliştirdim. Gittim sıfır AKü aldım 2 gün geçti araçi çaliştirmaya çaliştirdim çalıştı,2 gün sonra tekrar marşa bastim çalişmadı. Lütfen yardım.:(:(

Şarj dinammosu revize edilmek isteyebilir . Yada araba hiç arıza lambası yakmadı mı ?
Yada araba bir şekil de bir yerden elektrik tüketiyordur.Tavan lambası vs.

Yok ariza lambası falan yanmıyor. Kapıyıda açamadim kumanda ile anahtari sokarak açtim. Arabanin içerisine bindiğimde hiç bir ışık yanmıyor. Nefret ettim arabadan ya nefret

bu seferde kumandanin mi pili bitti acaba... aku yeni oldugu icin garantiden degisirler.. benimde aklima ilk sarj dinomosu geldi ilk akuyu garantiden degistirin sonra sarj dinomasina baktirin derim.. kolay gelsin..

Yok kumanda pili ile alakalı değildir. Araca bindiğimde göstergede hiçbir ışık yanmıyor.

Onu bir iyi elektrikçiye götürün bir kaçak vardır mutlaka .
Kart pili bitmiş olsa bile pilsiz kart bile aracı çalıştırıyor . Pil sadece kapıları açıyor .

Peki tamam 3 gün önce akü almiştim. arabaya takviye yaptırdıkdan sonra bu aküyü tekrar değişmek zorundamı kalacam.

Onu bir iyi elektrikçiye götürün bir kaçak vardır mutlaka .
Kart pili bitmiş olsa bile pilsiz kart bile aracı çalıştırıyor . Pil sadece kapıları açıyor .
bende anahtarla actigi icin imbo... devrede zannediyordum..ondan calismaz diye dusunmustum.. :)

ya bende onu soracaktim bu immbo dedikleri tam olarak ne oluyor. Araç kilitli iken immo sürekli yanip sönermi? akünün bitme sebebi o olabilirmi?

Geri