Megane II kapı kolonu hakkında

polatAlper

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Keyifli forumlar diliyorum...
Ön kapılara Sony XS-GT1338F aldım bir takım fakat, mıknatıs bölgesi orjinaline göre büyük olduğundan yağmur suyunu yönlendiren parçaya denk geliyor ve onun kesilmesi gerekiyor. Parça kesildiği taktirde ön kapı ceplerine yağmurlu havalarda su dolmaya başlıyor bunun hakkında çok sayıda şikayet okudum...
Benim amacım ise hoparlör şasesi çapında pleksi veya sunta kestirerek mıknatıs ile o plastik parçanın arasına conta görevi gören bir parça sağlamak... Daha yapmadım işlerim gereği araçla ilgilenemiyorum bunu deneyen veya daha farklı bir önerisi olan var mı kesip biçme yapmadan montaj hakkında?

aynı kolonlardan 4 kapıda var bende hiç bir şekilde parça kesmedim ancak takarken biraz kastı dışarı doğru döşemeleri öyle taktım seninde öyle yapmanı tavsiye ederim.

Hocam kapı bir nevi kabin görevi görüyor arada açıklık kaldığı zaman ses istendiği gibi olmuyor. O plastiği kesmeden denedim takmayı ama inanın orjinal kolonla arasında dağlar kadar fark var. Ben de arkaya takacağım sonradan aldıklarımı

eğer orjinal kolonlarında yırtık falan yoksa orjinalleri kalsın daha iyi ses veriyor.

@RedFox sol kapı kolonumda problem var aşırı cızırtılı ses alıyorum. 1 adet orjinal kolon lazım :)

Merhabalar urunu almıssınız sanırım degıstırmek ıstersenı ben aracı ılk aldıgımda bu sorundan haberım yoktu, Ahbabım olan muzık sıstemcı bı abım bana Onerısı ıle Clarıon SRP 1323 serısını sıparısle getırttık hıc bır kesme bıcme ıslemı yapmadan on kapılara oturttuk. Fıyatı bıraz yuksek ama muazzam kelıtede bır ses aldım. Bu sorunu yasamak ıstemeyenlere bu urunu tavsıye ederim.

Geri