Megane ii- elektrikkli katlanir ayna ve sunroof sorunu..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan leo_nuri
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

leo_nuri

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlarım merhabalar, 2004 Megane II aracım var aracım Dynamıc modeli olup en full olanındandır..
Aracı yeni aldım sayılır öncelikle
1-Aynalardan şöför kapısında olan sol ayna kırık vidayla aynayı sabitlemişler. Yenisi 360 TL
2-İçerden aynaları kontrol edecek düğme, ayar düğmesi kırık.. Yenisi 100 TL
Ben bu ayna olayı için ne yapabilirim? aklıma gelen kırık olan sol aynayı eskisinin aynısından değilde yani OTOAMATİK KATLANIR olanından değilde çünkü 360 TL sadece elektrikli aynadan alsam 150 TL ve içerideki ayar düğmesinide ona göre alsam problem çıkarmı yani uyarmı varsın aynalarım otomatik katlanmayıversin ;) bir tane elektrikci arkadaş olmaz düzenekleri ona göredir dedi ama bence hem dış aynayı hemde içerden kontrol düğmesini değiştirsem olur diye düşünüyorum bu şekilde aklıona başka birşey gelen arkadaşlar varsa yardımcı olabilirlermi ?

İkinci sorumda Sunroofum düğmesi kırıktı yeni değiştirdim ama sunroof çalışmıyor Sunroof motoruna baktık ve motora dıştan elektrik verdiğimizde motor çalışıyor ama sunroof motorunu araca taktığımızda motor çalışmıyor motora elektrik gelen yerlerde sağlam yani elektrik geliyor motora, ama çalışmıyor ???

Geri