Megane II Direksiyon Dönmemiş

Kadir Salim

T.C. Vatandaşı,
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Ben hastayım arabayı göremedim ama direksiyonumuz ilk çalıştığında dönmemiş .
Hiç bir hata da vermemiş .
Karter koruyucumuz kırıktı söktürdük .

Sizce buzlanmadan dolayı olabilir mi ? Gece -5 dereceleri gördük..

Araba durduğu yerde çalışınca sorunu düzelmiş .

Şimdi servise karter koruyucu taktırmaya ve baktırmaya gideceğiz...

:) Aynı sorun MEGANE 1'lerden bu yana devam ediyor. Özellikle soğuk veya aşırı soğuk havalarda direksiyonu sağa ya da sola çevirdiğimizde sanki körükler kilitlenmiş gibi direksiyon takılma yapabiliyor. Biz bunu genellikle direksiyon kutusundan kaynaklı olduğunu düşünüyoruz ve açıkçası sıkıntı yaratmadığı gözlemlendiği için üzerine gitmiyoruz. Belirli bir ısıya gelince hemen çözülüyor.

SErvise götürdük .
Direksiyon kutusunda donma olabileceğini sorunun EPS kaynaklı olmadığını söylediler .
Karter koruyucu işçilik dahil 80
Bujiler ; İşçilik dahil 36 TL
Geçmiş olsun .

Pol-Sa bakımlıdır.

hadi gecmis olsun... yetkili servisten bakimli megane 2 :)

servis fiyatı ıyıymiş beya...

Bilal Abi , sürekli aynı servise gidiyoruz , müşteri memnuniyeti olduğundan %20 indirim uyguluyorlar :)
Alt takımı çok masraflı olmasa orada yaptırmayı düşünüyoruz , akslar falan komple ( Amortisörler hariç )

geçmiş olsun kadirim ilginç bi problem

Hiç öyle bir sıkıntı yaşamadım duymadım ancak serviste bahsettiğin işlemler ve fiyatı gerçekten çok ucuz gldi kırklarelindeki renault servisinde bahsedilen paraya kaputu açmazlar sürücü kapı kolunun dışında anahtar girişinin kapağına 160 tl istediklerini bilirim edirnede 25 tl ye hallettiğimizide bilirim neden böyle hala çözmüş değilim ama karter muhafaza taktırman çok iyi olmuş gerçekten ucuza halletmişsin inşallah bir daha böyle sorun yaşamazsın ;)

Geri