Megane II cam otomatiği bozuldu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan tgbvrn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

tgbvrn

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Megane II Sol ön cam otomatiği durduk yere bozuldu. Açılıyor kapanmıyor kapanırken kesik kesik çalışıyor sürtme sesi gibi bir ses çıkarıyor. Masrafı ve olası çözümler nelerdir.

Teşekkürler

Başıma gelen bi olayı anlatayım geçenlerde benim de sol arka cam düştü yukarı çıkmıyordu, makarası bozulmuştu meganlarda o sistem komple takım serviste 300 tl ben tamir ettirdim 100 tl.

Eğer kesik kesik kalkıyorsa camda her hangi bir bozukluk yoktur. Yukarı kaldırma butonuna 15 sn kadar devamlı basarsan kesik kesik kaldırma modundan çıkar ve normal kalkmaya başlar. Kolay gelsin.

Merhaba ;

Akü Soküldümü Yakin Zamanda Ondan Kaynali Olabilir :eyv :eyv

Yakın zamanda akü sökümü yapılmadı. Durduk yere yağmurlu havada geldi başımıza. Yukarı aiaşağı haraket ederken çatır çutur sesler geliyor sanki bişeyle sıkışıyr kasıyor. bugun sanayii yolları gözüktü bize. tamda bayram öncesi. :(

Ben sigorta ve roleden diye düşünüyorum.

arızamızı bulduk yaptırdık mutlyuz. Cam otomatiğinin teli kopmuş. Tel değişimi yapıldı. Yaklşık 1 saat sürdü belki daha az da olabilir. Maliyet 80TL. Kocaelide oturan megan kullanıcılarının tavsiye edebileceği iyi bir usta varmı? Özelikle baskı balata için.

Geçmiş olsun kardeşim. Allah tekrarını yaşatmasın.

Megane 2 Kesik Kesik inen camlar

Eğer kesik kesik kalkıyorsa camda her hangi bir bozukluk yoktur. Yukarı kaldırma butonuna 15 sn kadar devamlı basarsan kesik kesik kaldırma modundan çıkar ve normal kalkmaya başlar. Kolay gelsin.

Megane 2 için sadece tek düğme ile değil şoför tarafından 4 cam düğmesini aynı anda yukarı kaldırın 10 sn bekleyin kesik kesik kalkıp inen cam Normale dönüyor. Bu durum aracın aküsü bitmişti takviye yaptıktan sonra çalıştırdık ve başıma geldi.

Geri