Merhaba arkadaşlar,
Aracımın süspansiyon ve frenlerinde iyileştirme yapmak uğraşındayım..
Süspansiyon sistemi konusunu hallettim sayılır ancak fren diski seçimi ve tedarikinde sıkıntı yaşıyorum..
EBC green stuff balata ve ATE Blue racing Dot 4+ fren hidroliği kullanacağım..
Almayı düşündüğüm diskler Brembo Max yada EBC turbo groove serisinden GD982 kodlu disk..
Brembo Max an itibariyle piyasada bulamadım, EBC sipariş üzerine getirtilebiliyor..
Eğer bu ikisi olmazsa Brembo nun standart seri (düz yüzeyli) diskini kullanmayı düşünüyorum..
Aracıma uyan spor disk tavsiyelerinizi ve fikirlerinizi bekliyorum..
Not: Spor disk derken yarış amaçlı (yüksek ısıda performans gösteren vs.) ürünler aramıyorum..
Şehir içi kullanımda ve coştuğum zamanlarda bana max. performansı verecek seviyede bir ürün arıyorum..
İlgilenen arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim..
Aracımın süspansiyon ve frenlerinde iyileştirme yapmak uğraşındayım..
Süspansiyon sistemi konusunu hallettim sayılır ancak fren diski seçimi ve tedarikinde sıkıntı yaşıyorum..
EBC green stuff balata ve ATE Blue racing Dot 4+ fren hidroliği kullanacağım..
Almayı düşündüğüm diskler Brembo Max yada EBC turbo groove serisinden GD982 kodlu disk..
Brembo Max an itibariyle piyasada bulamadım, EBC sipariş üzerine getirtilebiliyor..
Eğer bu ikisi olmazsa Brembo nun standart seri (düz yüzeyli) diskini kullanmayı düşünüyorum..
Aracıma uyan spor disk tavsiyelerinizi ve fikirlerinizi bekliyorum..
Not: Spor disk derken yarış amaçlı (yüksek ısıda performans gösteren vs.) ürünler aramıyorum..
Şehir içi kullanımda ve coştuğum zamanlarda bana max. performansı verecek seviyede bir ürün arıyorum..
İlgilenen arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim..
Son düzenleme: