megane gıderken onume clıo cıktı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan *mert
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

*mert

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
meganw ıle gederken onume clıo cıktı adam u donusunde hıc hız kesmeden gıdıyo polıs tutu ve 180 gıtıgını ıta etiler o anda benıde durdular ve ehlıyet ruhsat ıstedıler verdim ve gectim o adam ceza yedi:tonyscooter:polis

??!!

forum ciddiyetine yakışır, başlık ve içeriği okunaklı, anlaşır ve imla kurallarına uygun şekilde mesajınızı düzeltin lütfen.

aksi takdirde okuyana beyin travması ve sinir krizi geçirtiyor bu tarz yazılar.

Bir Şey Anladı İsem Neyim, Galiba Çölde Bahtsız Bedevi Hikayesi Bu :soru

bende anlamadım....

??!!

forum ciddiyetine yakışır, başlık ve içeriği okunaklı, anlaşır ve imla kurallarına uygun şekilde mesajınızı düzeltin lütfen.

aksi takdirde okuyana beyin travması ve sinir krizi geçirtiyor bu tarz yazılar.

:bravo

ben anladım biraz galiba :P ama hikayeyi ilginç kılan bişey yok, merak etmeyin yani :D

Bende anlamdım anlayıp çözebililen bir translate varsa yardımcı olsun lütfen...

meganw ıle gederken onume clıo cıktı adam u donusunde hıc hız kesmeden gıdıyo polıs tutu ve 180 gıtıgını ıta etiler o anda benıde durdular ve ehlıyet ruhsat ıstedıler verdim ve gectim o adam ceza yedi:tonyscooter:polis

Merhabalar aramıza hoş geldiniz Kendinizi Üye Tanıtımı Bölümünden Aşağıdaki Fromundaki yerleri doldurarak tanıtırsanız memnun kalırız... İyi bayramlar..

İsim:
Soyisim:
Otomobilinizin Markası ve Modeli:
Meslek:
Tavsiye eden:
Renault Fan Club'ı Nereden Duydunuz:
Extra Eklemek İstedikleriniz:

Ya işte böyle kurallara uyanlara paşa paşa geç derler :eyv uymayanlaraysa 180 tl gıtıgını ederler beyaa....:cool::cool:

Geri