Megane ENJEKSİYON HATASI VERİYOR

eseslimm26

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Selam arkadaşlar arabamda daha yeni yeni arıza göstermeye başladı.Aracımla gierken normal hız 90 95 km aniden ENJEKSİYONLARI KONTROL EDİN YAZISI ve servis ışığı yanıyor..araba birden bağırmaya başlıyor.ses dahada çoğalıyor.Fakat arabayı hemen sağa çekip stop ettikten sonra çalıştırıyorum hiç bir şey kalmıyor.başına böyle bir durum gelen varmı ? bilgi verirseniz sevinirim.aracımın modeli MEGANE 2 2004 1.4 16v ne yapmam gerekir? hımm

Valla abi konusu var geçen bizim araçta aynı hatayı verdi ama sadece yazı yazdı ve geçti enn fazla 2 sn durdu çok şükür birsey yok ama abiler servise git dedi bakalım hala gitmedik inşallah sorun olmaz babam olmaz dedi ama bir servise uğra enjektor sıkıntı derim

benimde aynı şekilde durduyor fakat motoru stop edeyim bişey kalmıyor siliniyor devamlı kalmıyor ama sevis ışığı yanıyor o yuzden merak ettim

Servise git bence sonra daha büyük sıkıntı yaşamaktansa. Benimde seninkine benze elektronik arıza lambası yanıyordu. Götürdüm servise bilgisayara bağladılar. Sensör bağlantısında bi temassıslık olmuş gideridler. Aklnda kalacağına baktır.

Selam arkadaşlar arabamda daha yeni yeni arıza göstermeye başladı.Aracımla gierken normal hız 90 95 km aniden ENJEKSİYONLARI KONTROL EDİN YAZISI ve servis ışığı yanıyor..araba birden bağırmaya başlıyor.ses dahada çoğalıyor.Fakat arabayı hemen sağa çekip stop ettikten sonra çalıştırıyorum hiç bir şey kalmıyor.başına böyle bir durum gelen varmı ? bilgi verirseniz sevinirim.aracımın modeli MEGANE 2 2004 1.4 16v ne yapmam gerekir? hımm
geçmiş olsun. benım megane da 1.4 16v benzınlı devır 1800-2000 arasına cakılıp kalıyor ve 3500 u gecmıyor kontak aç kapa ıle bı muddet duzelıyordu. pc ye baglandı gaz kelebegı arızası verdı sokturdum temızlettım hata vermeyı kesti ama benım kelebek kesın arızalıymıs onu ogrendık degıstırıcez artık 450 lıra kelebek 50 lıra ıscılık 500 lıra sıkısmıs. senın arızanda bu tarz bısı olabılır. tavsıyem once bı baglat bakalım ne hata verıcek eger kelebek cıkarsa ılk once temızleterek bı sansını dene derım.

Geri