megane cabrio boya hakkında

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 19bao07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

19bao07

Bilgi Girilmemiş
Merabalar , konuyu doğru yere mi açıyorum bilemedim ama neyse :) 99 megane cabrio 1.6 mız var , boya vakti geldi artık , güneşden vs kalktı boyle iyice , bu ay boyatmayı düşünüyoruz. orjinal rengi lacivert ama aklımda beyaza boyatsak mı acaba diye bi fikir oluştu , nasıl olur bilemedim tam , düşününce yakışır gibi geliyo :) ama lacivertten sonra masrafı vs ekstradan olur mu yada kötü olma ihtimali nedir acaba boyanın , hiç bi fikrim yok bu konularda .. gördüğüm kadarıyla bayagı tecrübeli kişiler var burda da , söyleyebilecekleriniz varsa çok iyi olur , teşekkürler şimdiden :)

internette aradım ama hiç beyaz bulamadım araçtan ( fabrika çıkış zaten yokdu da belki sonradan boyatan olmustur dıye bakmıstım ama yok :) )

coupelere beyaz yakışmıyor bence ...,sen yine orjinal renginden vazgeçme derim çünkü aracın özel olma yolunda hızla ilerliyor ilk sahibi olarak :eyv

http://www.renaultfanclub.com/renau...10715-megane-coupe-modifiye-calismalarim.html
Beyaza kaplanmışı var.Boyatırsanız içinide boyatın taksi gibi olmasın düzgün yapıldıktan sonra sorun olmaz

aynen gördüm şimdi ama coupe ( gerçi aynı şey :) ) eyv.

coupelere beyaz yakışmıyor bence ...,sen yine orjinal renginden vazgeçme derim çünkü aracın özel olma yolunda hızla ilerliyor ilk sahibi olarak :eyv

düşünüyorum zaten tam bi karar veremedim hala abi .. araçta suanda radyosundan jantlarına farlarından egzozuna kadar herseyı orj. ilk aldıgımızdakıler , sonradan tek bişey bile takılmadı , belki de ondan değişik bişeyler yapmak istiyorum ama dedıgın gıbı özel olma yolunda da ilerliyor bu şekilde , daha 1 ayım falan var ıyıce dusunelim bakalım :)

aynen gördüm şimdi ama coupe ( gerçi aynı şey :) ) eyv.

düşünüyorum zaten tam bi karar veremedim hala abi .. araçta suanda radyosundan jantlarına farlarından egzozuna kadar herseyı orj. ilk aldıgımızdakıler , sonradan tek bişey bile takılmadı , belki de ondan değişik bişeyler yapmak istiyorum ama dedıgın gıbı özel olma yolunda da ilerliyor bu şekilde , daha 1 ayım falan var ıyıce dusunelim bakalım :)

özel ve farklı olmak istiyorsan orjinale devam derim ben, herkes bir tarafları ile oynamış orjinal araba yok gibi . aracını kesinlikle bozma ,tekrardan maşallah :eyv

aynen bende orjinalden yanayaım..bu zamana kadar araba bozulmamış böyle devam et bence..

ben izmirde 1 tane beyaz gördüm, boyanın kalitesindenmidir nedir bilmiyorum ama yakıştıramadım açıkcası..

mesaj geldi bulusma hakkında ama 6 - 17 haziran arası ankara ve mersin arasında mekik dokuycam , gelemicem malesef ama bi sonraki bulusmaya mutlaka gelirim :)

teşekkürler fikirleriniz için buarada , herkes bu işlerden anlayan insanlar burda , o yüzden burdaki fikirlerin önemi çok benim için ;)

Geri