Megane 98 2.0 RXT Klima kontrol elektronik kartı nereden bulurum?

Erhanerbir

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Merhaba,
98 Megane 2.0 RXT Klima fanı (üflemesi) sadece 4. Kademede çalışıyor. Klimacıya götürdüm de , akünün arkasındaki alet, ve düğmelerin arkasındaki elektronik kart çok işlem görmüş değişmesi lazım dedi. Kart sıfırı 500tl falanmış. Çıkma bulma imkanımız var mıdır?
Teşekkürler...

98 Model aracın böyle parça fiyatları için en iyi çözüm çıkmacı ya da araç mezarlarındaki pert muadillerini bulmaktır geçmiş olsun şimdiden

klimacını değiştir.

Merhaba,
98 Megane 2.0 RXT Klima fanı (üflemesi) sadece 4. Kademede çalışıyor. Klimacıya götürdüm de , akünün arkasındaki alet, ve düğmelerin arkasındaki elektronik kart çok işlem görmüş değişmesi lazım dedi. Kart sıfırı 500tl falanmış. Çıkma bulma imkanımız var mıdır?
Teşekkürler...

Muhtemelen reno 19 larla aynıdır. Aynı devreler birçok marka ve modelde kullanılıyor. Çıkma çok hesaplı bulursun.

iyi bir elektronikçi adam eder onu istediği kadar işlem görsün

denizlide iseniz yardımcı olurum, kart istediği kadar işlem görsün ne fark eder olmadı sıfırdan kart yapılır. kartın fotolarını ayrıntılı olarak atma şansınız var mı?

Simdilik ayrintili girmedim klimaya, klimacimi degistirdim. Gaz basip filtreyi degiatirdik. Zamanim olmadigindan karti falan sokturmedim. Sokturdugum zaman sizinli temasa gecer, gerekirsr kargoyla yollarim denizliye. İlgilendiginiz icin tesekkurler...

Geri