13.01.2017 cuma günü aracımla ufak bi kazamız oldu,14 Ocak cumartesi günü tampon değişimi ve tampon içinde bir kaç plastik parça değişecekti, aracımı yetkili servise çektim. Exper beklendi, 17 ocak salı günü exper geldi parçalara onay verildi. Exper salı günü onay vermesine rağmen servis beni oyalıyordu yada ben öyle olduğunu düşünüyordum. Haklı çıktım düşüncemde, beni aradılar ve aracımın parçasının Türkiye'de olmadığını söylediler!!! Megane 4 Sedan kasa Touch paket beyaz renk araç... Çok şaşırdım, nasıl bir yol izlenecek dedim, Fransa'dan!!! parça gelecek dediler... Nasıl yani derken Türkiye'de parça kalmamış cevabı aldım. Nasıl yani bu araç Türkiye'de üretilimiyormuydu OYAK&Renault fabrikalarında ben mi yanlış biliyorum. Hatta Sedan kasa ülkemiz ve muhtemel doğu ülkelere ihraç ediliyordu. Aldığım cevaba çok üzüldüm. 1.5 aylık araç, yaklaşık 35 gün serviste bekleyecek ve bana kasko ikame aracından bahsedildi. Tabi ki 1 hafta ikame araç veriyor firmalar, Renault Merkezi arayarak durumu izah ettim, araç tamiri süresince ikame araç verileceği söylendi. Servis bana Sedan joy pakey 1.6 benzinli düz vites araç verdi. Bu güzel bir işlemdi fakat tabi ki kendi aracımın durumu düşündürücüydü. Şimdi servisi aradım hiç bir bilgi yok, beklemedeyiz dedi, nasıl bir süreç işleyecek, böyle bekleyecek miyim ben, bari süreç hakkında bilgi vermeleri gerekiyor.