Megane 4 Rlink Ekran Karardı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan TKL
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

TKL

Kayıtlı Üye
06-Ankara
Herkese Merhaba Öncelikle Herkes İyidir.

Megane 4 HB Touch Fabrikasyon Rlink Donanıma Sahip Bir Aracım Var. Bugün Developer Mod’da Display Mode Kısmında Yanlışlıkla High Sekmesine Dokundum ve Ekranım Karardı, Karşılama Sesi ve Radyonun Sesi Aktif Olarak Çalışmaktadır. Bununla İlgili Nasıl Bir Yol İzlemeliyim? Bana Bu Konuda Yardımcı Olursanız Memnun Olurum. Teşekkürler.

Merhaba geçmiş olsun. Servise gidip r-link 2 parametrelerini renault.net'ten geri çağırmalarını talep edin. Ya da yolunuz Kocaeli tarafına düşüyorsa, ücreti mukabili ben de yardımcı olurum.

Ankara’da yapabilecek ücret karşılığında bir tanıdığınız arkadaşınız varmıdır?

Ben servisi tavsiye ederim.

İlginize çok teşekkür ederim. İyi Pazarlar

Rica ederim. İyi pazarlar.

Allah nasip ederse haftaya iş nedeniyle İstanbul’a gitme durumum olacak kendi aracımla gittiğim taktirde sizin yanınıza uğramak istiyorum. Yazılım kurulum ücretiniz nedir? Teşekkürler

Anlıyorum. Bu işlemi hangi cihaz ile uygulayabilirim?

Allah nasip ederse haftaya iş nedeniyle İstanbul’a gitme durumum olacak kendi aracımla gittiğim taktirde sizin yanınıza uğramak istiyorum. Yazılım kurulum ücretiniz nedir? Teşekkürler
Buyurun gelin. Bu iş için bir el emeği atmanız yeterli. Astronomik rakamlar isteyenlerden değilim. Ekstra bir şeyler yaptırmak isterseniz onu o zaman konuşuruz.

• Beğen
Tepkiler: mcgc
Geri