Megane 4 Radyo ses problemi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan papen
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

papen

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Basina gelen varmi varsa yardim rica ederim bende megane 4 var radyo aciliyor veya video ama ses ne aciliyor ne kısılıyor ses su anda acik ama kısık ses te kaldı sesi aciyorum acilmiyor veya kapanmiyor tepki yok ekranda volume isareti geliyor sesi acip kapama hareketini yapinca oda yukseliyor ve alcaliyor ama kolonlardaki ses seviyesine etki yok varmidir cozumu ekran 7 inc ayarlardan birseyler denedim ama nafile 2 gundur boyle yoksa vana servis yolumu goru du :(

Geçmiş olsun.Bence servise mutlaka uğrayın.Menülerin birinde kullanıcı bildirimleri diye bir bölüm var.Orada tüm ses ayarlarının olması lazım.Bakmadıysanız bir de orayı kontrol edin bence.

Geçmiş olsun.Bence servise mutlaka uğrayın.Menülerin birinde kullanıcı bildirimleri diye bir bölüm var.Orada tüm ses ayarlarının olması lazım.Bakmadıysanız bir de orayı kontrol edin bence.

cozulmustur 6 saniye power tusuna basili tutup reset attim 30sn sonra duzeldi gizli ozellikler acikti giderken video falan ama problem olmadi bozulma yok bu sorunu yasayanlar resetlesin yeter

Geri