Megane 4 hb yakıt depo kapağı açılmama sorunu

alperenahlt

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Olay şöyle başıma geldi sabah benzinliğe girdim yakıt alacaktım araçtan indim pompacı abi kapağı açarmısınız dedi kumandadan açıyorum ama yakıt depo kapağı açılmıyor 2016 model olduğu için içerde tuşta yok o yüzden kumandaya bağlı diğer pompacı abi de geldi 1 2 defa vurduk köşelerine falan ama hiç bir şekilde kilit kapağı atmıyor köşeye geçtim inceliyordum bagajın sağ tarafında döşemenin çıkarılabilen yerden göz attım kilit motoru gözüküyor elimle sokup çekmeye çalıştım ama çekilmiyor dar olduğu içinde tam kavrayamıyorum böyle bi sorun başına gelen oldumu olduysa nasıl bir çözüm yolu izledi yardımcı olursanız sevinirim.

kapağın açılmasını sağlayan mekanizmayı güzelce yağlayın ve bagajın içinde manuel açılma yeri var

dün arabayı renser yetkili servisine bırakmıştım bugün aradılar yakıt depo kapağında ki motor değişicek ve ön 2 kapılar kilitlenmiyordu benim onların elektrik tesisatındaymış sorun toplam 2800 dediler bi gidince de konuşuruz dediler ortalama 2500 a olur diye düşünüyorum yakıt depo ve ön iki kilidi yapmış olucam sizin görüşleriniz nedir bu fiyatlar makul mü

Geri