Megane 4 giriş seviyesi ses sistemi

HDaskiran

Kayıtlı Üye
34-İstanbul
Selamlar herkese aracı alalı baya oluyor ama bugün üye olup aranıza katıldım.

Konu yanlış yerdeyse yöneticilerden ve sizlerden özür dilerim öncelikle.

Joy paket megane sahibiyim araç 22 model, ses güzel değil. Tesla ekranı takılınca bi tık güzelleşti arttı ama tatmin etmiyor beni.

2 takım Hertz Uno k165 komponent tweeter aldım haftaya montajını yapıcam boşluğumda.

Kapılardan arkaya amfi için bağlantı çekmek istemiyorum, ama woofer'sız da bassın tatmin edeceğini hiç mi hiç sanmıyorum.
Sorum şu şekilde olacak fazla uzatmadan, kapıları orj bağlantılarına monte ettikten sonra, aküden arkaya elektrik çekip amfi ve woofer ı direkt teybe bağlayarak kullanırsam verim alabilir miyim?
Elimde 1 amfi var, eski model audison 3 kanal 1 bass amfi ama çalışır durumda kaliteli amfi. Onu kullanabilirim, woofer için de öneri verebilecek birileri olursa makbule geçecek.

Saygılar, sevgiler.

Ben clio 4 aracıma yaptım ses sistemi 4 kapı kolonunu deyiştirip teyibin arkasından kapıdan gelen hoparlörlerin kablosunu kesip ek yaparak bagaja götürdüm jbl 1000 wat bass aldım edison 3200 watt amfi var hepsini kaldırıyor tatminkar aşırı sevmiyorum zaten
Sizin sorunuza gelirsek 4 kolunu amfiye vermezseniz sadece bas bağlarsınız bas çok fazla kalır mutlu olmazsanız bağlıcaksınız hepsini amfiye bağlamalısınız onla uraşmak istemezseniz 4 kapı kolununu koaksiyel hoparlör ile deyiştirip yolunuza devam edebilirsiniz

• Beğen
Tepkiler: *USTA
Anlaşıldı hocam hepsini amfiye bağlıycaz o zaman. Bendeki 3 kanal amfi de işime yaramaz artık. Sizin yöntem bende de işe yarar mı? Tesla ekranın arkasından kabloları uzatabilir miyim acaba aynı mıdır sistem?

Dolayısıyla bi amfi bakarım belki de sizin amfinizden almayı düşünürüm fiyatı iyi gibi. Woofer olarak bagajı çok öldürmeyecek bişey tavsiye etme şansınız olur mu peki? Sizdekinin ebatları nasıl misal?

aynı şekilde yapabilirsiniz benim 30 cm jbl bas mevcut bagajın 4 te 1 ini kaplıyor amfide edison ed 7004 3200w daha önce 20 cm lik raymos marka bi bas kullanıyodum tatmin etmedi açıkçası bas olmadan 4 hoparlör kullandım oda tatmin etmedi 30 cm den aşağı bas tavsiye etmem

Geri