Megane 4 360 derece kamera

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ckocabal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ckocabal

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Değerli dostlar uzun süre sonra sedan araba kullanmaya başladim. Park uyari ve geri görüş kamerasi olmakla beraber belediye ve kaldirim korkuluklari çok sikinti dolayisiyla 360 derece kamera taktirsammi diye düşünmeye başladim. Acaba megane 4 e taktirilabilir ve r link2 ekrana uygulanabilirmi fikri ve önerisi olan varsa çok sevinirim.
Sağlikli mutlu sürüşler

Değerli dostlar uzun süre sonra sedan araba kullanmaya başladim. Park uyari ve geri görüş kamerasi olmakla beraber belediye ve kaldirim korkuluklari çok sikinti dolayisiyla 360 derece kamera taktirsammi diye düşünmeye başladim. Acaba megane 4 e taktirilabilir ve r link2 ekrana uygulanabilirmi fikri ve önerisi olan varsa çok sevinirim.
Sağlikli mutlu sürüşler

Merhabalar,
Aracınız hangi versiyon bilemiyorum ama sonradan donanım ilavesi yok Renaultta maalesef. Opsiyon sadece ilk alımda. Benim aracım icon, ben orijinal ön park sensörü taktıramadım.

Selamlar Erdem bey Yeni Megane sedan icon ön ve arka park sensörü ile geri görüş kameram var... Sanırsam dışarıda yaptırabileceğim böyle birşey oda nasıl güvenir ederiz bilemiyorum

Fabrika çıkışlı extra paketle geliyor. servislerde böyle bir imkan olmadığı için takılmıyor

Selamlar Erdem bey Yeni Megane sedan icon ön ve arka park sensörü ile geri görüş kameram var... Sanırsam dışarıda yaptırabileceğim böyle birşey oda nasıl güvenir ederiz bilemiyorum
Dışarıda böyle bir işlem yaptırısanız aracınız garanti dışı kalabilir.

Geri