Megane 4 1.6 joy benzin yag ve triger soru

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan AvVaRe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

AvVaRe

Kayıtlı Üye
67-Zonguldak
Merhabalar,
Megane 4 2017 model benzinli arac aldim 85000 km de, exper yağ degistirirsen iyi olur dedi kivami koyuya dönmüş
Yag ve triger ne zaman degisti nerde degisti bilmiyoruz. Nerede degistireyim sizler ne yapiyorsunuz gidip zonguldak sanayi de yağcı ve normal renocuya da trigeri değiştirteyim mi bunlarin ne zaman degistigini ogrenme imkanimiz olabilir mi teşekkürler

Merhabalar,
Megane 4 2017 model benzinli arac aldim 85000 km de, exper yağ degistirirsen iyi olur dedi kivami koyuya dönmüş
Yag ve triger ne zaman degisti nerde degisti bilmiyoruz. Nerede degistireyim sizler ne yapiyorsunuz gidip zonguldak sanayi de yağcı ve normal renocuya da trigeri değiştirteyim mi bunlarin ne zaman degistigini ogrenme imkanimiz olabilir mi teşekkürler
Hocam emin değilsen kesinlikle değiştir triger işi sakat yağ bakımını klasik usta da yapar triger de zor değil yani sanayi de ustalarda rahatlıkla halledebilir

Hocam emin değilsen kesinlikle değiştir triger işi sakat yağ bakımını klasik usta da yapar triger de zor değil yani sanayi de ustalarda rahatlıkla halledebilir
Hocam bunlarda zincir varmis 100 -150 bin arasi degisir dediler

megane 1.6 16 valf da triger degistiren yok arkadaslar zincirlimiydi?

Araç zincirli triger setine sahip

• Beğen
Tepkiler: AvVaRe
h4m motor

S.a ben renault servisinde triğer seti değişimi istedim adamlar aksesuar kayışı dedikleri V-kayışı değiştirdiler triğer zincirliymiş 120bin ile 160km arası değişiriz dediler.

Geri