Megane 4 1.3 TCE Manuel Debriyaj Sesi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Quartzer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Quartzer

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar herkese keyifli forumlar, sıkıntısız sürüşler dilerim. Bundan 1 ay önce sipariş etmiş olduğum Megane 4 Joy paket 1.3 tce aracım kısmetse 2 hafta sonra teslim edilecek fakat son yaptığım araştırmalarda bu debriyajdan gelen sesin olduğunu farkettiim. Servise ve MAİS BOĞAZİÇİNE sorduğumda yeni üretimlerde böyle bir sorunun kalmadığını söyledi. Bu sorun istisnasız her manuel megane da varmı yoksa millet mi abartıyor bu durumu ?

Merhaba, ben bu durum tam nasıl bilmiyorum ama kendi deneyimim şöyle benim aracımı temmuzda teslim aldım ses var. Babama da ağustos ayında teslim aldım ses yok. Benim aracımda ses geçmişti sonra tekrar başladı. Kafaya takılacak bir sorun olduğunu düşünmüyorum. Renault ile 2013 model ilk üretimlerden olan clio 4 gibi bir geçmişim var bu yüzden renault garanti sistemine güveniyorum. Clio 4 de ilk aldığımda aracımda neler neler değişti ama sonra 6 yıl sorun çıkarmadı hiç te para ödememiştim.

Benim de renault u tercih etmem de ki bir sebep te servis güvencesi. Umarım yaşamayız.

Benim de renault u tercih etmem de ki bir sebep te servis güvencesi. Umarım yaşamayız.

Araç 3 yıl 100000km garantili 3 yıl boyunca bakımlarını Yetkili Renault servislerinde yaptırırsanız servis yönünden kafanız rahat olsun. +2 yıl uzatmak isterseniz 1799tl ye toplam 5 yıl garantili olur ve bu yeterli bir süre.

Geri