Merhaba arkadaşlar. 2011 megane 3 privilige aracım var. 2 ay önce arabanın teyp i birden kilitlendi.hiçbir şekildede açamadım ve arabayı kapatıp cıktıgımda teybin gösterge ışığının ve yol bilgisayarının ışığının kapanmadığını gördüm .. bunun üzerine mecburen aküyü söküp takmak zorunda kaldım. söktükten sonra durum düzeldi .fakat bir kaç gün sonra tekrar aynı problemi verdi. ben de bunun üzerine servise gittim. servis teyp in arızalı oldugunu ve değişmesi gerektiğini söyledi ve 1000 lira fiyat çekti
Bende bunun üzerine mecburen çıkma teyp lere baktım. 3 tane teyp denedim ve hepsinde yanı problemi yaşadım.. tekrar servise götürdüm . çünkü saçma geldi . 4 teyp de de aynı problemin olması.. ya da çok büyük bir tesadüf. servis yine aynı şeyi söyledi.. Su an halen aynı sıkıntıyı yasıyorum
Acaba böyle bir problemle karşılaşan arkadaşlar varmı.. ya da bu durumu çözmeme yardım edecek arkadaşlar...
ÇOK TEŞEKKÜRLER
Bende bunun üzerine mecburen çıkma teyp lere baktım. 3 tane teyp denedim ve hepsinde yanı problemi yaşadım.. tekrar servise götürdüm . çünkü saçma geldi . 4 teyp de de aynı problemin olması.. ya da çok büyük bir tesadüf. servis yine aynı şeyi söyledi.. Su an halen aynı sıkıntıyı yasıyorum
Acaba böyle bir problemle karşılaşan arkadaşlar varmı.. ya da bu durumu çözmeme yardım edecek arkadaşlar...
ÇOK TEŞEKKÜRLER