Megane 3 rezistanslıön cam imalatı var mı?

snmzomer

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Merhabalar, Geçenlerde istanbul konya yolculuğu esnasında ön cama taş geldi, sağ tarafta çatlak oluştu. Görüşümü etkilemediği için camı çizdirdim ve kullanmaya devam ediyorum. Fiyat araştırması da yaptım, uğurlu glass yağmur sensörlü 250 tl falan dedi. aklıma rezistanslı ön camlar geldi, hazır değiştitirken rezistanlı ön cam alsak, malum konya sabahları cam buz oluyor, 1 dk da çözse klima ile uğraşmasak nasıl olur diye düşündüm? acaba benzer uygulama yapan oldu mu? fiyat ne kadar değişir?Konyada reno bakımı yapan temiz çalışan bi yer var mı?Şimdiden teşekkürler..

Öyle bir cam varmiki ?

Bu ön cam rezistansi bi cam takmak lâ oluyor mu ki ?

note 4cük ile gonderdi :)

Ford Mondeo araç ta var

Bu ön cam rezistansi bi cam takmak lâ oluyor mu ki ?

note 4cük ile gonderdi :)

valla pek emin değilim ama elektrik tesisatı sorun olmaz diye düşünüyorum.. arka resiztans düğmesine bağlanacak aküden arka cam rezistansı gibi çalışacak :)mantıken olur sadece daha önce yapan var mı diye merak ettim..

Bende yaptirayim varsa. Hangi markada varki bu ?

cam üretici firmalara sormak lazım? uğurlu glass var fabrikayı aramak lazım? maliyeti falan?

Ön cami ben 3 yilda bir degistiriyorum. Kaskodan ucretsiz. Yilda bir defa hasari bozmadan yapiliyor. Gerekirse fark veririm. En cok aradigim seydir o. Ama dediginiz dugme arabaya yük yapip zarar verir. Baska biryere koymak lazim ayri bir elektrik ile

uğurlu glass a sordum, megane 3 e uygun üretim yapılmadığını söylediler.. :(

Geri